Yvonne Wiseman

Användarprofil
Jag vann den här boken från omnible och gav den till min pojkvän som present! Hur nöjd som helst. Han brukar hata att läsa men den här läste han över en helg. Han tyckte den var fantastiskt bra så jag ska också läsa den nu!
Jag älskar att gå på museum! Helt otroligt hur många ha ingen avgift. Varför skulle man inte besöka ett museum när det kostar ingenting och man får lära sig lite om historia/natur/kultur?
En söt liten bok som handlar om en hund i Australien. Boken är baserad på en riktig hund och följa hans äventyr. Helt ok bok men ingenting som förändrar livet.

Fika

Aktivitet
Kan det vara en bättre aktivitet?! Det finns många olika kafes att välja mellan eller går det bra att vara hemma hos någon. Plus att det kostar 50-100kr per person som nästan alla ha råd med. Super mysigt att kunna prata med en kompis.

Becoming

Bok av Michelle Obama
Becoming är väldigt öppet om hennes liv som barn i en fattig del av Chicago, som ung kvinna som ville ta världen, som fru till Barack Obama, som mamma till två döttrar när hon jobbade heltid som juridik och Barack var på resor, och till slut som First Lady of America. Ärligt och rå, det är svårt att se hur man inte kommer gilla boken.

Sushi

Maträtt
Jag kan äta sushi varje dag. En japansk maträtt av ris och rå fisk eller skaldjur som man kan doppa i sojasås med lite wasabi om man är modig. Jag tyckte inte alls om sushi när jag var barn men nu finns det inget bättre.

En sushi restaurang i Stockholm har nyligen fått en Michelin stjärna : Sushi Sho.

Nån dag kommer jag åka till Japan och äta sushi där!!
Man kan inte säga så mycket förutom att jag fick somna direkt! Funkar för mig så det är bara testa om ni har problem. Det hjälps också att försöka hitta rutin och somnar samtidigt varje kväll.

Girl, Woman, Other

Bok av Bernardine Evaristo
Jag började hata boken. Det finns ingen grammatik, inga punkter eller stora bokstaver och det blir jättejobbigt. Jag fattade inte poängen. MEN en bra vän tipsade mig om boken så jag fortsatt läsa och vilken fantastisk bok! Det är som poesi. Fantastiska mini-berättelser som följer olika kvinnors liv och hur de hantera bl.a racism. Min tips- ge inte upp!

Edward Bloms smörgåsbord

Podcast med Edward Blom och Mats Ryd
Edward Blom är lika roligt på podcast som på teven. Jag åker långa resor i bilen med jobbet så det är perfekt att får lyssna på honom. Tiden bara försvinner :)

52 soppor

Bok av Ylva Bergqvist
Jag fick boken som en julklapp och var mycket nöjd! En soppa till varje vecka. De flesta som jag har testat har varit bra, några v bra. Fina bilder och lätt att följa receptet även för nån med mindre erfarenhet i köket.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.