Hannah Ring

Användarprofil

Gyllene sonen

Bok av Pierce Brown
Otroligt spännande bok om makt, revolt och att vilja förbättra sina och andras levnadsvillkor. Allt i rymden.

Jupiter Ascending

Film från 2015 regisserad av Lilly Wachowski och Lana Wachowski
Lite B-film som ändå gör att en fastnar i den. Storyn är bra men känns som om filmen går för fort fram och vissa saker förklaras inte. Men en skön chillfilm om en gillar sci-fi kärleksdraman.

Cluedo

Brädspel skapat av Anthony E. Pratt
Roligaste spelet som finns. Alltid intressant att spela och ingen omgång blir den andra lik. Minimum tre spelare för roligast omgång.

Artemis

Bok av Andy Weir
Rolig och spännande bok. Enkel att läsa och innehållet mycket humor. Att den även utspelar sig i rymden gör den bättre!

Game of Thrones

TV-program från Microsoft Store
Välgjord serie! Kan ta ett tag att komma inne men är helt klart värt att ta den tiden. Sociala intriger, drakar och magi. Kan det bli bättre?
Serie där en får följa deltagare i ett socialt experiment genom att de är inlåsta i 100 dagar. Otroligt intressant ur ett experimentsynsätt. Vilka kommer klara det? Hur ändras deras relationer?

The Walking Dead

TV-program från Netflix
En otroligt spännande serie som aldrig fortsätter förvånas. Intressant att se hur karaktärerna utvecklas genom åren. Jag gillar även en serie som inte har problem att populära karaktärer försvinner.

Sekten på Dimön

Bok av Mariette Lindstein
Spännande bok med karaktärer en fastnar för. Sträckläste boken på en dag och ville inte sluta. Som tur är finns det fler!

Mordet på Orientexpressen

Bok av Agatha Christie
Otroligt välskriven, spännande och en bok som en inte kan lägga ifrån sig. Väldigt lättläst vilket gör att en lätt läser ut den på en gång.

Den utvalda

Bok av Kiera Cass
Tycker den sista boken var den absolut bästa. Band ihop de två delarna innan på ett bra sätt och löste upp lite trådar.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.