Emelie Thorsén

Användarprofil
en aktivitet som jag fått upp ögonen för ännu mer nu under pandemin. Passar alla och finns olika svårighetsgrader. Det finns fantastiskt många fina leder runt om i Sverige.

Morgongåvan

Bok av Susanne Boll
En spänningsroman där man får följa olika karaktärer som till slut flätas samman och hör ihop på olika sätt. Från ungefär halva boken blir det en riktigt bladvändare där det till slut handlar om liv och död. Bra beskrivna karaktärer.
Sudoko kan få vilken tråkig söndagseftermiddag som helst att gå lite snabbare. Kan fastna i timmar och det bästa av allt är att hjärnan aktiveras på ett annat sätt än vad man är van vid. Rekommenderas!

Sommar i Hamptons

Bok av Sarah Morgan
Fristående fortsättning på Kyssar i New York. Även denna bok är varm med mycket kärlek och hundar i rollerna. Felicity vill komma bort från New York och bosätter sig i Hamptons under en tid för att både hjälpa sin mormor men också fly från en gammal kärlek. Vad hon inte vet är att den gamla kärleken dyker upp oftare än väntat.
Riktig bladvändare!

Kyssar i New York

Bok av Sarah Morgan
Molly är anonym i New York. Hon flyttade dit för att börja ett nytt liv och tog då sitt mellannamn som namn. Molly driver en stor blogg där hon ger relationsråd men har ingen egen relation. Allt ställs en dag på sin ända.
En varm och mysig feel good om kärlek, hundar och livet.
Falafel slår allt kött i världen. Så mycket goda smaker som också går att förändra för varje måltid och hitta sin egen bästa kombination. Rekommenderas varmt!

Zeinas Kitchen

Bok av Zeina Mourtada
Varma och goa Zeina inspirerar med sin matlagning både på sociala medier, på sin blogg och i sina böcker. Ingen annan har fått mig att öppna upp mina smaklökar för utländsk mat så som Zeina. Enkla och bra recept. Visst kanske man inte har allt hemma, men det är en del av tjusningen med att laga utländsk mat. Rekommenderas starkt!

Det enda rätta

Bok av Susanne Boll
Det enda rätta följer tre personer och deras liv. Karaktärernas liv går in i varandra på olika sätt och de möts ibland på oväntade sätt. Skildrar tre helt olika personer men som på något sätt ändå hör samman. Spännande bok med allt från brott till kärleksdrama.
Som alltid så skriver Jenny en varm och mysig roman. Jag älskar att få fortsätta följa med på Floras och resten av karaktärernas resa. Julstämningen är på topp och Jenny skildrar en fantastisk berättelse om kärlek.
Varmare berättelser än de Jenny Colgan skriver är svåra att hitta. Hon bemästrar språket på ett sätt som får läsaren att vilja vända blad efter blad. Just denna boken är min favorit i serien och karaktärerna är beskrivna på ett fint sätt. Det känns som om man själv är en del av boken.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.