Anna Magnusson

Användarprofil

Det som kommer i natten

Bok av Mårten Dahlrot
Vacker och obehaglig. Mysig och morbid. Precis vad man vill ha när man sitter och mysbläddrar. En del i ”sagor för döda barn” från swedish zombie?

Flickan i hörnet

Bok av Mårten Dahlrot
Vacker och obehaglig. Mysig och morbid. Precis vad man vill ha när man sitter och mysbläddrar. En del i ”sagor för döda barn” från swedish zombie?

Dödisgubben

Bok av Mårten Dahlrot
Vacker och obehaglig. Mysig och morbid. Precis vad man vill ha när man sitter och mysbläddrar. En del i ”sagor för döda barn” från swedish zombie?

Rött Universum

Bok av Frida Windelhed
Skräck är en av mina absoluta favorit-genres att läsa, och denna gjorde mig verkligen inte besviken. I början fick jag känslan av att de övernaturliga inslagen var mest symbolik och att det skulle bli flummigt, men jag blev snabbt motbevisad. Det är en riktig bladvändare som fick mig att längta efter att se vad som skulle hända med de olika karaktärerna. Slutet är sådär härligt oväntat, men lyckas ändå vara helt rätt! I efterhand insåg jag att det såklart var just såhär det var tvunget att bli. En riktigt bra bok med fantastiskt vackert språk!
Jag har spelat Pokémon go av och till sedan det lanserades, och jag tycker väldigt mycket om det! Det passar väldigt bra in i vardagen eftersom man kan spela hur mycket eller lite man vill, och ta en lus i perioder och komma tillbaka utan problem
Jag var inte insatt i fallet när detta hände, men jag minns ändå när det utspelade sig, hur man tänkte att nått konstigt måste det ju vara. Riktigt insiktsfullt och intressant! Boken är välskriven och Anna Ardin känns enormt stark som lyckas visa att denna tragiska händelse är grå, inte svart eller vit. Hon är även en utmärkt uppläsare! Rekommenderar alla att läsa/lyssna på denna

Fruarna

Bok av Tarryn Fisher
Riktigt spännande bok!
Vinfår börja med att följa huvudkaraktären som lever i ett polygami-äktenskap, där hon inte har någon kontakt med sin mans andra 2 fruar. Av olika anledningar blir hon dock nyfiken på att ta reda på mer, men får mer svar än hon räknat med. Men vems sanning är egentligen den äkta sanningen?
Flera vändningar och man visste aldrig vart det var påväg. Rekommenderas!

Köttmarknad

Bok av Erik Odeldahl och Fredrik Stennek
Köttmarknad är skriven som en del i en serie av fristående böcker under namnet ”den nya skräcken”.
Boken utspelar sig i en nattklubb i ett av Stockholms industriområden, och känns till en början som lite av en gangsterstory. Ganska snart inser man dock att det är mycket mer som gömmer sig under ytan och boken går från att kännas lite ”snabba cash” till något äckligt, mörkt och farligt. Äckligt ska i detta fall ses som en komplimang 🤩! Jag som älskar skräck älskade den här boken, den är lagomt lång och väldigt värd att läsa för alla som gillar genren
En historia om en tonårig tjej med en deprimerad pappa, en självisk mamma med författardrömmar, jävligt jobbig adhd och en förälskelse i en tjej i samma skola. Ja ni hör ju, det blir ett rörigt liv med ångestkaos och ungdomsdrama, och det är helt fantastiskt att läsa om. Välskrivet och jag tror de flesta av oss som vart lite wild & crazy som tonåringar kan känna igen sig i huvudpersonen Joanna. Jag gillar denna bok skarpt, och ser verkligen fram emot filmatiseringen som kommer nästa år!

Hocus Pocus

Film från 1993 regisserad av Kenny Ortega
Min absoluta favorit halloween film!
Man får följa 3 systrar som också är häxor, och inte den snälla varianten. Den är full av humor och bra skådespelare. Verkligen ett måste att se varje år runt halloween
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.