Sandra Kvant Sjöstedt

Användarprofil

Din tillgivna syster

Bok av Sebastian Avindell
En bra spännande debut. Något svår att följa vilken tid det är den hoppar lie från nutid till dåtid. Men man lär sig efter ett tag. Slutet är spännande, man får både aha och fler frågor. Hoppas att författaren skriver fler böcker.
En nyttig bok för förskollärare och all personal i en förskola. Även en bra bok för studenter att läsa.

Journal 64

Bok av Jussi Adler-Olsen
Som de tidigare böckerna så har jag lyssnat på denna också. Historien är som vanligt spännande. Huvudkaraktärerna blir mer o mer spännande för varje bok. Denna boken hade även en tvist på slutet som iaf inte jag förutsåg. Och som vanligt är ju Stefan Sauk så bra

Tatueraren i Auschwitz

Bok av Heather Morris
En mycket bra skriven bok. En sann berättelse som man fastnar i från första sida. Man vill inte lägga ner boken för man vill veta vad det är som händer.

Toktanten

Bok av Birgitta Bergin
Ännu en fantastisk bok från en fantastisk författare. Man kan verkligen inte sluta läsa. Man blir både chockad och arg när man läser. Man vill ju välklingande inte hamna i denna situationen själv. Man undrar vad är det för fel på denna människa men ”fel” kan inte vara en ursäkt för att bete sig Så här. Jag säger bara läs läs läs

Holländarn

Bok av Birgitta Bergin
En stark bok som är svår att lägga ner. Bitvis blir jag väldigt arg på huvudpersonen som känns väldigt självisk samtidig som jag i andra situationer förstår. Men som sagt jag kan inte förstå när man självmant lämnar sina barn. Birgitta har blivit en favoritförfattare för mig som jag håller koll på och väntar på fler böcker.
Harry Harry Harry. Vad kan det vara tredje gången jag läser bok serien igen. Första boken där vi får träffa Harry under trappan. Han är föräldralös och får bo hos sin moster och hennes familj. När Harry fyller 13 får han ett speciellt brev som mostern och hennes familj försöker hålla borta från Harry. boken passar för alla åldrar

Tokyo Calling

Bok av Anna Portner
En spännande fortsättning på förra boken. Man kommer snabbare in i denna boken vilket är ett plus. Och man får denna gången följa den andra systern vilket va lite förvirrande då man lätt blandade ihop men bara man lärde sig detta så gick det bra.

Manhattan Love

Bok av Anna Portner
Lite trög i början och händer inte så mycket. Efter ungefär halva så kommer man inte i handlingen och den blir mer spännande

Sommar i Oppmanna

Bok av Annika Wilén
En härlig lättläst bok om en underbar barndom. Man saknar lite sin egen barndom samtidigt som man hoppas kunna ge sina egna barn bra minnen och minnen de kommer komma ihåg hela livet.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.