Marita Olsson

Användarprofil

Tyngdtäcke som present

Många gamla känner sig oroliga borde på hemmen o sina egna hem. Att ha ett tyngdtäcke runt sig skapar trygghet och förbättrar vår sömn. Så ge bort lite lugn sömn till nära o kära .

Doftljus

Produkttyp

Doftljus som present

Med ljusens dofter kan vi förtrolla vardagen och dess magiska aromer kan få oss ex uppleva julen från vår barndom. (Juldofter)!
En del aromer /dofter kan få oss och vår omgivning att ta det lugnare. Lavendel är avkopplande och behövs till alla i dessa tider. Gammal som ung. Önska er en fridfull jul.

Digital fotoram som present

Vi sådana här Coronatider kan vi inte träffa alla våra nära o kära. Ex. morföräldrar o farföräldrar kan ha missat de minsta barnbarnens, eller barnbarnsbarnets sista uppväxt tid. Kan bli Svårt knyta band och minnas namn. De minsta känner heller inte igen de släktningar de ej kan träffa vid dessa tider.
Så en Digital fotoram visar de ”äldre och de yngsta ” att detta är vår köra familj. Håll ihop familjen på ett bra sätt. Ge bort i julklapp och köp en till dig själv med.

Har själv köpt en till min far som börjat glömma namn och även glömt barnbarn
Boken i de fristående serien om familjen Bridgerton är underhållande. Älskar dem o denna i serien är inget undantag, tvärtom. Spännande följa hur det gick för Sophie och Benedict. Kan rek
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.