Agnetha Bjuggmark

Användarprofil

Du var här förut

Bok av Isabelle Zachrisson
Vilken känslostark bok! Det räckte bara att läsa baksidan, så sprutade tårarna. Man ville bara fortsätta läsa för att få veta vad som skulle hända. Ska du läsa den här, så ha näsduken med dig.

Hotellvistelse som present

Varför inte ge bort en hotellvistelse till någon som behöver få komma hemifrån och ladda om sina batterier? Det är väldigt uppskattat att få en såhär present.

Jul i krinolin

Bok av Amanda Hellberg
Nu är det en perfekt tid att läsa alla härliga julromaner. Jag har precis läst klart denna bok, och det var min första av denna författare. Den hade det jag tycker om kärlek som man inte kan få, något mystiskt, svartsjuka och i slutändan blir allt bra. Så kryp i soffan med en kopp varm choklad och läs denna härliga bok 😊

Offermakaren

Bok av Viveca Sten
Tror nog att denna är Viveca Stens bästa! Hon har skrivit många bra böcker, men med den här överträffade hon sig själv. Jag var helt fast från första sidan. Ser redan framemot nästa del!

Ingen skulle få veta

Bok av Anna Kansell
Oj, vilken bok! Läste den på två dagar, ville veta vad som hände. Boken ligger så rätt i tiden, för den psykiska ohälsan ökar. Denna bok tycker jag alla borde läsa, för att få en mer förståelse för hur det kan vara. Boken var lättläst, inga besvärliga ord.

En fallen man

Bok av Håkan Lindgren
En ny författare för mig, men som jag hoppas kommer ut med en ny liknande bok snart.
Tyckte om handlingen, miljöerna tyckte jag var bra beskrivna, kapitlen var bra. Så kryp i soffan med en mjuk filt, en kopp te och läs denna psykologiska roman!

Stanna innan du går

Bok av Åsa Bonelli
Fastnade redan på första sidan, glömde både tid och rum. Det här är en varm och härlig feelgood-roman. Kärleken har ingen ålder, den kan drabba vem som helst!!!

Vägen till äppelriket

Bok av Anna Fredriksson
Var lite seg i början, men sen blev jag fast. Denna del var det något mera intrig i och det var kul att få veta mer om Vanja. Miljön, vad kan man säga om den? Jo, att man måste åka till Österlen. Hade gärna viljat se en del till!
Den här var ännu bättre, läste ut den på 1,5 dag. Miljöerna var bra beskrivna även denna gång. Kapitlen lagom långa.
Älskar den! Bor ju ca 12 mil från Jönköping och varit i Huskvarna, så det var lätt att följa med i miljön som författaren beskrev.
Var lätt att känna igen sig i karaktären Felicia. Och så älskar jag, när författaren blandar dåtid och nutid! Ser framemot att läsa del 2.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.