Sara C

Användarprofil

Uno

Kortspel
Bra och roligt spel som passar alla åldrar. Jag spelade det när jag var liten och nu spelar jag det med mina barn. Perfekt att ha med sig på semestern.

Slagsmål

Bok av Karl Modig
Boken berör både tunga och viktiga ämnen som ensamhet, sorg, slagsmål , att leva i ett destruktivt förhållande, hitta sig själv och framförallt tro på sig själv. Den har ett djup och ett väldigt viktigt innehåll.
Väldigt intressant experiment när två stycken som aldrig träffats förut gifter sig första gången de träffas! Intressant och underhållande när man får följa paren efter deras giftemål.

The Hate U Give

Bok av Angie Thomas
Det här är en mycket bra ungdomsbok och det är författarens debutbok! Den tar upp ämnen som hur det är att gå i en "vit" skola, rasism, leva i ett område med gång och att ständigt vara rädd för polisen just pga att man har den hudfärg man har. Jag vet att det är en ungdomsbok men jag tycker att ALLA borde läsa den här. Den tar upp väldigt viktiga ämen.

Virka

Aktivitet
Jag älskar att virka! Mamma lärde mig och jag började med att virka dukar när jag var liten. Senare när jag fick barn virkade jag gosedjur och kakor. För mig är det väldigt avkopplande att virka.
Efter att ha läst "Idag är allt" av Nicola Yoon sp var jag bara tvungen att läsa den här "Ingenting och allting".

Det är så mycket hjärta och smärta i den här boken (Precis som det är i många ungdomsböcker). Det är om den där första riktigt himlastormande förälskelsen. En riktigt fin kärlekshistoria. Jag tyckte väldigt mycket om den.

Brädspel

Produkttyp

Brädspel som present

Nu i dessa tider då vi inte träffar så många, då finns det tid för många mysiga hemmakvällar. Och vad passar bättre än att samlas kring ett brädspel och umgås?

Bok

Produkttyp

Använd bok som present

Jag älskar att ge bort böcker och att få böcker!

Mitt tips är att second hand fynda! Jag har hittat många böcker som jag vill läsa men som inte gått att köpa via bokhandeln eller nätet.

Den röda adressboken

Bok av Sofia Lundberg
Jag har läst de andra böckerna av Sofia Lundberg och den här är nog den finaste av dem alla. Historien är så fint berättad, den handlar om vänskap, kärlek och om livets lycka och sorg. Jag grät mig igenom de sista sidorna . Det är sådana här böcker om jag älskar att läsa, de som berör, de böcker som man får en tankeställare av. Livet och kärleken kanske inte alltid blev som man tänkt men oftast blir det ganska bra ändå.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Film från 2020 regisserad av David Dobkin
Om man som jag är ett melodifestival fan så är det här en film man måste se.

Det är värme och humor i filmen.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.