Sara C

Recensioner

Vuxna människor av Marie Aubert

Betyg 4
Boken är tunn, bara 111 sidor, men den har ett stort innehåll. Boken berör och lever kvar hos mig fastän det var ett tag sedan jag läste ut den.

Bete sig av Linda Jones

Betyg 5
Den här boken är så fint skriven om hur det är att ta det där steget ut i vuxenvärlden, allt kanske inte är glasklart och vägen kanske inte alltid är utstakad. Den handlar om kärleken till sina föräldrar och hur hanterar man egentligen en skilsmässa. Det är en lågmäld bok i ett ganska sakta tempo men den innehåller väldigt mycket. Jag kan varmt rekommendera den!

Notting Hill av Roger Michell 

Betyg 5
Det här är en väldigt mysig, humoristisk och romantisk film. Min man och jag brukar kolla om den ungefär en gång per år och nu kollar våran dotter på den också. 😊

Får jag följa med dig hem av Marie Aubert

Betyg 5
Alla noveller berör, är tänkvärda och det är mycket som skaver, blir obekvämt och pinsamt. Alla gör de saker som de skäms över men försöker ändå intala sig om att det är okej. Det är mycket känslor och novellerna har även ett stort innehåll med tanke på hur få sidor som varje novell är.

Terapeuten av Helene Flood

Betyg 4
Det här är en psykologisk thriller som var svår att lägga ifrån sig. Spänningen byggs succesivt upp och dåtid och nutid varvas. Emellanåt rös jag av obehag när jag läste. Jag vill verkligen veta vad som hänt med Sigurd. Det här är en mycket välskriven bok och jag läser gärna mer av författaren.

Renoveringsobjekten av Eli Åhman Owetz

Betyg 4
Det här är enligt mig en riktigt bra och varm feelgood. Det är fina beskrivningar, jag kan riktigt känna doften av sommar när jag läser. Dessutom får jag en enorm längtan att flytta ut på landet, gå på loppisar och fika hos goa grannar och vänner Jag blev riktigt varm om hjärtat när jag läste. Om man tckte om brevvännerna kommer man tycka om den här!