Emma Lindkvist

Användarprofil

Den sista migrationen

Bok av Charlotte McConaghy
Den här boken var så bra och min första fem poängare. Boken handlar om en kvinna som ska följa med ett par fåglar som håller på att dö ut med båt. Man får läsa om kvinnans med och motgångar.

Magin vaknar

Bok av Gabriella P. Kjeilen
Jag har precis läst ut min första bok av Gabriella. Den var rå & lite för mycket våld men samtidigt väldigt bra. Boken var spännande och det är inte sista boken jag läser av Gabriella.

Oslagbar

Bok av C. N. Persson
Boken var bra men det var synd att boken koncentrera sig mer kärleksrelationerna än superhjältarna. Jag tyckte om den men hade gillat den mer om man fick läsa mer om superhjältarna.

Ett oväntat arv

Bok av Sofia Ymén
Hon har gjort de igen, en bok som är helt omöjlig att lägga ifrån sig. Den handlar om Madde som efter en bilolycka där hennes föräldrar dör tar över föräldragården

Säger bara en sak Läs den.

Om jag kunde drömma

Bok av Stephenie Meyer
Boken handlar om Bella som bestämmer sig för att bo hos sin pappa ett tag.

Bra bok och första i en serie

Ett litet steg på vägen

Bok av Jenny Fagerlund
Den här boken av Jenny läste jag förra hösten och köpte den på en gång när den kom ut. Jag har läst både Med hälsning från Båstad och 24 goda gärningar och älskat dem båda.

Ett litet steg på vägen handlar om en mamma och en son som har de svårt i skolan. När mamman tycker att skolan inte gör något åt de så bokar hon en resa till fjällen och där får dem vara med om allt möjligt som hör till fjällen och vad man kan råka ut för.

Jag tyckte verkligen om den här boken och kunde inte sluta läsa den och ser fram emot att läsa hennes nästa bok som heter mitt hemliga liv. Rekommenderar verkligen Jenny Fagerlunds böcker.
Första boken om familjen Bridgerton är bra och väldigt lättläst. Man kommer snabbt in i boken och jag rekommenderar alla att läsa den.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.