Pernilla Nilsson

Användarprofil

Eldvittnet

Bok av Lars Kepler
Otroligt spännande bok genomgående. Bra karaktärer och en riktig bladvändare, är inte så snabb på läsa men denna gick de fort!

Game of Thrones

TV-program från Microsoft Store
En av de bästa serierna som jag sett och även baserade på böcker. Flera säsonger där man slukas in i de olika världarna och kriget.

438 dagar

Bok av Martin Schibbye och Johan Persson
En sann berättelse om journalisterna som blir fängslade i 438 dagar. En självbiografi som är både intressant, spännande och gripande. Får en ett tänka hur livet kan förändras på en dag.

ursäkta

Podcast med Johanna Nordström och Edvin Törnblom
En oteroligt underhållande och bra podd. En podd om man vill koppla bort från allt annat, perfekt till promenaden eller när man lagar mat hemma. Om allt mellan himmel om jord, väldigt rolig! Skrattar högt

Närproducerad mat som present

Otroligt kul och bra att stötta våra nära producenter och du får även möjlighet att kanske testa nya saker du inte provar förut!

Björnstad

Bok av Fredrik Backman
En fantastisk bok om en liten stad där hockey är det viktigaste av allt. Det är en historia om att älska en sport så mycket att det riskerar vänskaper. En fin och stark bok om familj, vänskap och relationer. Fredrik Backman skriver otroligt bra i denna ungdomsdrama.

Råsaftcentrifug som present

Startar alltid dagen med en färskpressad juice, otroligt användbart och något jag tror uppskattas hos alla!

Cykelhjälm som present

Viktigt och nödvändigt, köp en hjälm till någon som aldrig tar tummen ur att göra de själv! Kan rekommendera en stark färg

Dagarna med dig

Bok av Rosie Walsh
En otroligt mysig och lite spännande bok om kärlek. Man får följa en historia om ett starkt band och kärlek mellan två personer som kanske egentligen är förbjudna för varandra. En bok som läses ut snabbt!

Eldslandet

Bok av Pascal Engman
En bok som jag blev slukad av. I början lite svårt att få grepp om alla personer och hur de är kopplade till varandra men ju mer man kommer in i boken desto mer börjar de falla på plats. En spännande och välskriven bok!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.