Anette Hellström

Användarprofil

Under samma himmel

Bok av Camilla Davidsson
Boken är en fristående uppföljare till ”I fikonträdets skugga”!

Vi får återigen följa Susanne och Leos snåriga vägar till en gemensam lycka.

En berättelse om vad som händer när det liv man byggt upp och kämpat för, inte längre skänker en lycka - och vad som egentligen är viktigt när livet ställs på sin spets!

Äskar omslaget!

Juni, juli, halva augusti

Bok av Marie-Louise Marc
Hanna åker till Jämtland för att ta hand om sin mormor. Detta trots att hon hade helt andra planer för sommaren.Den här sommaren utvecklar sig annorlunda, vänskap, kärlekoch familjetraditioner- vd är det som är ”viktigt” i livet egentligen...

En varm feel good roman, där allt ändå inte går som på räls...

Sträckläste boken. Bra att den var ganska tjock.
Älskar bokens omslag!

Julen enligt Julia

Bok av Kristin Emilsson
”Julia ogillar julen! Kanske främst för att hon inte har någon att fira den med....
Därför åtar hon sig kattvaktsjobbet under julen, i ett stenhus på Gotland”...

En charmig romantisk komedi, om än något förutsägbar, som jag sträckläste. Gillar att den till stor del utspelar sig i mysiga Visby.

Föll redan för bokomslaget!

Mitt hemliga liv

Bok av Jenny Fagerlund
Moa får ärva en lägenhet av sin älskade farmor. Fast besluten att sälja den börjar hon röja i den och plötsligt får hon reda på allt fler av farmors hemligheter...Boken var bra , lite förutsägbar men mysig att läsa! Älskar bokens fina omslag!
I denna andra del i serien om systrarna Lind får vi då träffa Emilia och Madelen igen! Emilia kämpar på med sin karriär samtidigt som privatlivet går upp och ner. Madelen är på väg in i bäbisbubblan men är samtidigt orolig för hur hon ska klara detta och hur det kommer att gå på jobbet sitt...
Jag sträckläste boken! Börja med första delen, ”Älskar,älskar inte” , och njut sen av denna pärla!
Livet fortsätter (!) på begravningsbyrån Tranan, i denna femte del i serien. Personerna känns om ”gamla vänner” vid det här laget, men kanske att denna bok hör till dom svagaste i serien trots allt. Mycket tillbakablickar på vad som hänt i tidigare böcker och läser man så mycket som jag gör så kan det vara lite svårt att minnas allt... Gillar dock serien och då är det bra att nästa del snart kommer ut också!

Skuggan bakom dig

Bok av Anna Jansson
Kriminalinspektör Kristoffer Bark får här ett nytt fall, i denna del två av Anna Janssons nya serie ”Bergslagen blå”. Denna är lika spännande som första delen och jag rekommenderar den verkligen!

Älskar, älskar inte

Bok av Eleonor Sager
Efter dom första sidorna funderade jag på om jag var lite i äldsta laget för denna bok, då huvudpersonerna var hälften så gamla som jag och stockholmsmiljön var långt ifrån min egen... Men den fångade strax mitt intresse och boken berörde mig oerhört! Spännande att följa systrarna Linds öden o äventyr, deras val och avgöranden som säkert är en stor del av ungas vardag idag! Ser fram mot att läsa bok nr 2 i serien.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.