B S

Användarprofil

Motiv X

Bok av Stefan Ahnhem
Super spännande bok som inte går att sluta läsa, dock lite irriterande att man inte får reda på vem mördaren är förrän nästa bok i serien.

Kaninjägaren

Bok av Lars Kepler
Kaninjägaren är nog den tråkigaste av alla böckerna om Joona Linna. Absolut ingen dålig bok, men inte lika spännande och fängslande som dem övriga böckerna i serien.

Yoga

Aktivitet
Yoga finns i många olika former och passar vem som helst, gammal som ung, överviktig som smal. Hjälper bl.a. med att få det omedvetna stressen bort, komma till ro och slappna av själsligt.

Lazarus

Bok av Lars Kepler
Lazarus är den sjunde delen i serien om Joona Lina och en av mina favoriter i serien. Spänningen hålls i högt tempo hela tiden, riktig bladvändare!
Det bästa som finns är faktiskt promenader. Man bestämmer själv vilken tid man vill promenera, i vilken takt och hur länge man vill promenera. Aktivitet som är så avslappnande!
Pastasallad är snabblagad rätt med jätte många varianter. Funkar utmärkt att ha i matlådan till jobbet.

Min fars hemlighet

Bok av Sara Blædel
Min fars hemlighet är första delen i trilogin om Ilka. Lättläst och välskriven bok om familjehemligheter.
Den tredje delen börjar där den andra slutar och man slängs rakt in i händelsen från slutet i andra boken. Har inget mer att säga än att det var en fantastiskt läsupplevelse! Helt klart att millenium serien är en av favorit serierna.
Flickan som lekte med elden är andra delen i millenium serien och jag säger bara wow! Så spännande och driv i texten. Älskade även att man fick mer av Lisbeth Salander.

Eldslandet

Bok av Pascal Engman
Eldslandet är första delen i serien om Vanessa Frank. Bokens kapitel är korta och man följer en rad olika karaktärer i kapitlen. Rekommenderar verkligen Pascals böcker!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.