Chanette Büchel

Användarprofil

Höst vid Sommen

Bok av Camilla Dahlson
En helt underbar feelgoodroman i serien som utspelar sig runt sjön Sommen. Man får både skratta och gråta. Här får vi följa den medelålders kvinnan Vanja som mot sin vilja måste börja arbeta mer digitalt eller mista jobbet. Detta tåls att tänka på och hon tar sin flykt till ett bed&breakfast vid Sommen för att fundera.

Vinter vid Sommen

Bok av Camilla Dahlson
Älskade denna boken, var många frågor under bokens gång men allt fick sin upplösning till slut och inte så som man trodde. En välskriven bok med den riktiga feelgoodkänslan.
Rekommenderas för den som gillar feelgood
Hade jättesvårt att fastna och vilja läsa vidare i denna boken. Känns som en feelgoodroman men inte skriven med feelgoodspråk. Tyvärr inget för mig.
En helt underbar bok. Mysig rakt igenom och man lever sig verkligen in i handlingen och bland karaktärerna. Ser redan fram emot nästa bok av Sofia där man får följa Ellinors ( huvudpersonen) syster Hillevi.

Brevvännerna

Bok av Eli Åhman Owetz
En härlig och lite förbjuden berättelse om en brevväxling som startar av en slump och växer till något helt annat. Ville verkligen inte att denna bok skulle ta slut, härliga miljöer och karaktärer som verkligen skulle kunnat vara ens granne.

Vill sova bättre

Tips för den som...
Försök ha sovrummet som endast sovrum. Titta inte på rv eller ät i det rum du skall sova i. Försök ha det mörkt och svalt i sovrummet. Försök att inte titta på tv, telefon mm minst en halvtimme innan läggdags.
Tycker väldigt mycket om denna serie, lättsam och okomplicerad. Härliga och lite speciella karaktärer som är lätta att tycka om. Man får sig många goda skratt av denna boken.

Ett litet steg på vägen

Bok av Jenny Fagerlund
En underbar feelgoodroman med oväntade vändningar. Härliga karaktärer som berör på olika sätt. Dessutom fantastisk miljö.

Rosengädda nästa!

Bok av Emma Hamberg
En underbar bok som man verkligen blir glad av. Lite skruvad men ändå med igenkänning. Man vill bara läsa nästa i serien.

Sonjas sista vilja

Bok av Åsa Hellberg
En varm berättelse som är lätt att dras med i. Skönt med lite medelålders karaktärer som man kan relatera till. Bra beskrivning av omgivningarna så man kan se det framför sig. Älskar böckerna om Sonja och hennes väninnor!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.