Camilla

Användarprofil
Ännu en helt fantastisk bok av Elsa Beskow.
Fina illustrationer som får både vuxna och små att längta efter sensommaren då blåbären finns i skogen. Mysig saga att läsa högt för våra små vänner.

Dotter saknad

Bok av Anna Jansson
En helt otroligt spännande bok! Under hela boken får man sig en bild om vem som eventuellt har med dotterns saknad att göra. Men den får ett rafflande slut och är spännande från första sidan.

Stora träningsboken för kvinnor

Bok av Jessica Almenäs och Lovisa Sandström
En väldigt bra bok som inspirerar och bidrar till att även jag som helt otränad blir inspirerad och vill röra på mig. Boken passar alla åldrar och oavsett vilken form som du startar med. Att den också är helt anpassad för oss kvinnor är ett stort plus!
I vårt fina land finns det väldigt många vackra platser som vi inte besöker i vardagen. Varför inte upptäcka dessa under en promenad. Kombinationen av nytta och nöje är slående i denna aktivitet!

Tomtebobarnen

Bok av Elsa Beskow
Min favoritbok som barn, som nu även blivit mina systersbarn favorit. Förutom de vackra bilderna i boken som förtrollar både stora och små så är berättelsen också väldigt bra. Ser fram emot att läsa denna boken för mina egna barn i framtiden.
Första gången jag lyssnade på denna podcast var jag inte medveten om att den var fiktiv. Men då jag i efterhand fick veta att den rysliga historien inte var sann blev jag ganska lättad. Dem som skapar dessa serier är genier, så spännande att man måste sträcklyssna och blir lika besviken varje gång sista avsnittet är slut. Väntar redan på nästa serie!

Sommar & Vinter i P1

Podcast från Sveriges Radio
Inför varje sommar och vinter får man äntligen lyssna på härlig personers sommar och vinterprat. Det finns fantastiska berättelser som är nyttiga att lyssna på för alla, många av de avsnitt som finns är lärorika får oss alla att ta del av. Avsnitten ger uppskov till både glädje och sorg och lämnar inte någon oberörd.

Älskade jävla jul

Bok av Birgitta Bergin
En riktigt humoristisk bok som bjuder på skratt och inte minst igenkänning i huvudkaraktärens lite maniska förhållningssätt till julen. Får läsaren att kanske tänka till lite kring julens bestyr och vad som egentligen är viktigt kring högtiden och lämnar historian i läsarens huvud en tid efter.

Våroffer

Bok av Anders de la Motte
En bok som blir spånande redan från de första sidorna. Det har varit svårt att lägga boken ifrån sig på kvällarna, som resulterat i lite för trötta morgnar. En väldigt spännande, ledsam men också en fin historia. Slutet på boken får mig att hoppas på en fortsättning.

Spöktimmen

Podcast med Jenny Borg och Linn Larsson
Den bästa podden av dem alla!
Varje avsnitt m har olika ämnen såsom övernaturligt, seriemördare, expeditioner och mycket mer. Jag hade önskar att ett nytt avsnitt skulle släppas varje dag för tyvärr går en timme alldeles för fort.
Varning, podden är beroendeframkallande!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.