Birk Borkason

Användarprofil
Väldigt intressant bok där man får läsa om både nutid och dåtid. Jag tycker om karaktärerna i boken som är en riktig bladvändare!
Sushi är för många en exotisk maträtt som bjuder på en spännande smakupplevelse. Att laga sushi själv kan vara lite svårt de första gångerna, men när man har fått in "rätta knycken" är det tämligen roligt! Speciellt i ett gott sällskap! Den sushi jag gillar mest, så originell som jag är, är avocado-biten.

P3 Dokumentär

Podcast från Sveriges Radio
Välgjorda, intressanta och spännande dokumentärer. Perfekt att lyssna på i bilen! Podden har funnits ett tag nu så det borde finnas något/några avsnitt för just din smak!
Det här är min favorit av de 8 Bridgerton-böckerna! Huvudkaraktären Hyacinths stora idol är lady Danbury, en fruktad dam inom societeten. Eftersom lady Danbury också tycker om Hyacinth har hon bestämt sig för att para ihop henne med sin dotterson Gareth.

Om du gillade de andra böckerna i serien kommer du älska denna!

Alex & Sigges podcast

Podcast med Alex Schulman och Sigge Eklund
Rolig, intressant och underhållande podcast om allt och inget. Jag har lyssnat på den på bilresor för att hålla mig vaken. Det fungerar utmärkt!
Detta kan vara den bästa boken jag har läst! Ofta känns den andra boken i en serie som en bro som leder över till trean. Så är det inte i det här fallet. Det känns snarare som att den första boken ledde till denna. Ett hov av dimma och vrede är full av spänning, romantik och äventyr. Rekommenderar att välja denna bok för din julläsning!
En fantastiskt rolig bok med unika karaktärer. Huvudpersonen, Mia, får reda på att hon är prinsessa över det lilla europeiska landet Genovia. Hon bor i New York, har precis börjat High School och kämpar, som många andra, med sin självkänsla. Tiara och Dr. Martens är en bok som bjuder på många skratt! Boken behandlar ämnen som vänskap, kärlek och familjerelationer.

Egenmäktigt förfarande

Bok av Lena Andersson
Så sjukt välskriven bok med en huvudkaraktär vars känslor man kan relatera till. Boken är väldigt deppig och framställer olycklig/obesvarad kärlek på ett realistiskt sätt. Språket består av vackra formuleringar och kan upplevas som en aning pretentiöst, men efter ett tag kommer man in i det. Det märks att författaren är skarp!
Björn Hedensjö, författare och psykolog, och Lina Thomsgård, allmänt skön person, svarar på frågor om beteendevetenskap. Den här podcasten är extremt intressant och jag kan verkligen rekommendera den om du vill få en större förståelse om hur människans psyke fungerar.

Te

Produkttyp

Te som present

Denna present fungerar till vem som helst (så länge det är en tedrickare). Om du köper en påse te bör du dock se till att det är ett finare märke eller en udda sort - annars kan julklappen verka något opersonlig och tråkig.

Varje gång jag har gett te till någon har mottagaren blivit både glad och förväntansfull! Innan du inhandlar bör du dock vara säker på att personen i fråga tycker om te. Då kan det bli en riktig fullträff. Jag rekommenderar därför varmt att ge te som present!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.