Tina

Recensioner

Freeheld av Peter Sollett James D. Stern 

Betyg 5
En fantastisk film baserad på verkliga händelser. Fantastiskt skådespeleri. Verkligen hjärtskärande men samtidigt så vackert. Tårar utlovas!

Boyfriend Material av Alexis Hall

Betyg 5
Älskade den här boken så mycket! Lyssnade på den som ljudbok (underbar uppläsare) men var tvungen att köpa hem den efteråt för att jag inte kunde sluta tänka på den. Huvudpersonerna har så många brister och skavanker, men det är verkligen det som gör dem så perfekta. Och alltså deras kemi! Älskar! Lätt topp tre lästa i år.

Call Me by Your Name av Luca Guadagnino 

Betyg 5
En helt fantastisk film, fick så fruktansvärt ont i hjärtat. Lågmäld, kärleksfull, vacker och hjärtskärande. Den kommer finnas kvar i tankarna länge, länge. Rekommenderas!

Bokskåpets hemlighet av Frida Skybäck

Betyg 5
Jag älskade verkligen den här, precis som Fridas tidigare böcker. En riktig bladvändare med väldigt fint persongalleri.jag kunde inte lägga den ifrån mig utan sträckläste bara för att jag var tvungen att få veta hur det skulle gå. Fin balans mellan dåtid/nutid, är osäker på vem jag tycker mest om att läsa om.

Två hjärtans karameller av Sofia Fritzson

Betyg 5
En sockersöt, romantisk liten karamell. Förutsägbar absolut, men på ett bra sätt! Fina karaktärer, fantastiska miljöbeskrivningar och en väldigt charmig historia. Fastnade för både huvudpersonerna väldigt mycket, och det var så härligt att få följa deras romans. Älskade den! Blev även väldigt sugen på fudge, ett stort plus i kanten.