Tina

Användarprofil

Cirkeln

Bok av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren
En väldigt välskriven fantasy för ungdomar men som passar lika bra för vuxna. Väldigt spännande och mörk, svår att lägga ifrån sig. Har läst den tidigare och älskade den redan då. Läste om den nyligen och tyckte nog den var ännu bättre nu.

Familjen Bridgerton

TV-program från Netflix
Jag var lite tveksam till den här serien som är så omtyckt, men jag föll pladask jag med när jag väl började titta. Som gossip girl på 1800-talet. Inte fantastisk, men klart sevärd!
En fantastisk bok för lågstadieåldern som handlar om hur det är att komma till ett nytt land och anpassa sig till en ny vardag. Mycket fokus på vänskap och saknad. Jag blev väldigt berörd, och kommer sätta den här boken i händerna på alla i min närhet, barn som vuxna.
Ut i naturen och vandra! Det finns så mycket att uppleva utomhus som man kanske inte tänker på. Många ställen har till exempel trollstigar osv för de lite yngre barnen som är både spännande och roligt.
Rekommenderas för den som vill hitta på något med hela familjen
Rekommenderar verkligen att prova tyngdtäcke. Det har fungerat väldigt bra för mig. Jag sover djupare och är inte alls lika lättväckt som tidigare.
Rekommenderas för den som vill sova bättre

Helt ärligt

Bok av Camryn Garrett
Helt ärligt är en fantastisk ungdomsbok som handlar om Simone som är hiv-positiv. Hon har bra vänner, men har inte "kommit ut" än för att hon inte vet hur de kommer reagera. På hennes förra skola togs det inte emot särskilt bra, så oron är inte obefogad. Vi får se mycket fördomar och boken är väldigt utbildande och gripande. En ny favorit hos mig!

Felix Ever After

Bok av Kacen Callender
Fantastisk bok, både lärorik och otroligt bra och fin. Fina karaktärer och fina relationer som växte otroligt mycket. Toppbetyg!
Perfekt aktivitet, särskilt i dessa tider. Det kostar inte en massa pengar och är bra för kropp och sinne. Fint att upptäcka vår omgivning och lugnande för kropp och själ.

Fåglarnas konferens

Bok av Ransom Riggs
Jag gillade den här även om den inte når riktigt lika långt som de tre första böckerna. Tycker dock väldigt mycket om karaktärerna, och det var spännande med en ny bekantskap i den här boken. Ser fram emot sista delen.

Somna med Henrik

Podcast med Henrik Ståhl
Den här podcasten har hjälpt mig så extremt mycket med min sömn. Tillräckligt intressant för att inte tänka på annat men också så pass ointressant att det intr gör nåt att somna ifrån. Jag är kräsen med röster, men det här funkar super! Prova prova!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.