Rafaela Håkansson

Användarprofil
Bra och intressanta avsnitt. Är man intresserad av historia är detta en superbra podcast. Man hittar alltid nåt att lyssna på

Silvermasken

Bok av Holly Black
En väldigt spännande bok. Bra karaktärer och väldigt spännande handling även om boken är för yngre läsare.
Det är alltid trevligt att få något om en person har gjort själv. Halsdukar, mössor och annat är bra att ha när det är kallt ute

Bronsnyckeln

Bok av Holly Black
Väldigt spännande bok. Den här innehåller lite mer spänning än de tidigare böckerna i serien, och det blir lite mörkare än innan.

Te

Produkttyp

Te som present

Gillar man te kan det vara en jättebra julklapp. Det finns många olika sorter man kan prova, och det finns väldigt juliga sorter som passar runt jul
Jag trodde att den här boken skulle vara intressant, men jag tyckte att den var ganska tråkig. Självklart hemskt det Julie har varit med om, men den hade kunnat skrivits på ett mycket bättre sätt. Som det är nu tyckte jag att det blev väldigt rörigt ibland.

Brädspel som present

Brädspel är alltid bra som gåva. När man spelar så umgås man med varandra, det är ju gemenskapen som julen handlar om.

Månbarn

Bok av Jon Henrik Fjällgren
En väldigt intressant och bra bok. Den var väldigt bra skriven och jag kunde helt enkelt inte sluta läsa.

Strumpor

Produkttyp

Strumpor som present

Väldigt bra presenttips. Strumpor kan man aldrig ha för många av. Tipsar om att ge bort strumpor med olika roliga motiv på.

Stjärnstenen

Bok av Fredrik Söderqvist
I början var den väldigt seg och det var många olika karaktärer att hålla reda på. Efter ungefär två tredjedelar började det bli spännande och verkligen hända saker. Jag tycker ändå att det var en bra bok och jag ser fram emot att läsa nästa del.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.