Emelie Zackrisson

Användarprofil

Vill ha en ny hobby

Tips för den som...
Testa, testa och testa!
Var öppen för allt nytt och känn efter vad som passar dig bäst. Viktigast är ju att du trivs och tycker det är roligt.
Anmäl dig till en kurs för att lära dig ett nytt språk eller att laga mat? Det finns många appar, tidningar, hemsidor att utforska också.
Själv älskar jag att läsa böcker och att pussla.
En receptbok där varje portion kostar under tio kronor.
En bok som inspirerar med vegetariska rätter som också är utformade ur ett klimatsmart perspektiv.
Jag har testat många av recepten och alla rätter har varit så goda!
Boken innehåller även färdiga veckomatsedlar och tips på hur du kan sänka dina matkostnader.
Rekommenderas för den som vill äta billigt
Jag bara älskade den här boken! ”Där kräftorna sjunger” är Delia Owens debutroman och den blev vald till årets bok 2020.
En välskriven bok där djur och natur beskrivs på ett fantastiskt sätt. En gripande berättelse om ensamhet, överlevnad, fördomar och vänskap. Boken gav mig en stark läsupplevelse och Kya kommer att stanna kvar hos mig länge. Läs den!
Tacos måste ju nästan klassas som Sveriges nationalrätt snart?! Tycker att det är gott, smidigt och ett bra alternativ när man är flera vid middagsbordet. Mina favoriter i tacosen är mango, picklad rödlök och smulad fetaost.
En presentkorg är den perfekta gåvan enligt mig! Det är minst lika roligt att ge den som att få. Jag har exempelvis gett en ölkorg innehållande olika sorters öl, ölkorv och annat snacks. En spakorg innehållande ansikts- och hårmask, body lotion, snacks och en kod till hyrfilm. Det behöver nödvändigtvis inte vara ett ”tema” på innehållet i korgen. Varför inte bara plocka ihop någons personliga favoriter? Uppskattas alltid!

Tidningsprenumeration som present

Perfekt gåva som hänger kvar länge. Man köper sällan tidningar/magasin nu när det mesta finns digitalt. Det här blir därför något lyxigt att få i brevlådan. Unna någon du tycker om en härlig lässtund. Uppskattas alltid!

Biobesök som present

Filmupplevelsen blir ju knappast bättre än den man får på bio?
Perfekt att ge som gåva till den som unnar sig en upplevelse för sällan. Eller till den som inte har önskat sig något speciellt och redan har det mesta. Eller till den du inte har träffat på länge som du vill dela filmupplevelsen med.
Glöm inte att lägga till en popcornmeny i din gåva. För vad är ett biobesök utan popcorn?
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.