Anna Martin

Användarprofil

Råsaftcentrifug som present

Vem vill inte vakna upp och göra sin egna färska juice till frukost mackan?
Detta är både en praktisk och "nyttig"present som kanske bidrar till att mottagaren får en hälsosam start på året eller får hjälp till en friskare livsstil.
Det är även en hållbar present som bidrar till att du slipper handla massa juice från butik. Tummen upp till det!

Te

Produkttyp

Te som present

Att få te i present är både gott och bra. Det finns otroligt många tesmaker där ute och man kan välja te efter vad mottagaren gillar för smaker.
Te kan man också använda till desserter och bakning vilket mottagaren kanske är intresserad av. Gör en egen presentinslagning samt lägg till ditt favorit te recept.

Krukväxt som present

En present som om du sköter aldrig dör. Populärt att ta sticklingar från krukväxter och så vipps har du fler. En växt är något man alltid har kvar och som man kommer ihåg och det finns så många olika fina att ge bort. Ett hem med mycket växter skapar också harmoni, bättre inomhusklimat och en känsla av värme.

Karaokesystem som present

Roligt att använda tillsammans med familjen. Man behöver inte vara "duktig" på att sjunga, det bästa är att bara vara med och sjunga. Man kan låtsas att man är en duktig sångerska/sångare, uppträda hemma och ha roligt. Något att samlas kring, varför inte skapa ett tema att sjunga kring.
Personligt och unikt är det att ge bort smycken som ingen annan har. Det finns så mycket att göra med återvunnet material som kan bli jättefina smycken. Sen är det hållbart och miljövänligt att återvinna och återbruka.
Bara att släppa fantasin fri.
Miljövänligt och hållbart att ge bort återanvända/secondhand plagg i present. Oftast kan vi hitta massa goa fynd på loppisar och secondhand butiker. Det är även snällt för plånboken och oftast håller plaggen bättre än när du köper kläder i butiker som H&M och Gekås.

Fyll-i-bok som present

En sådan här bok kan bli precis så personlig som du vill ha den. Ett minne för livet att ge bort speciellt om du fyllt i den åt mottagaren som en bok till din älskade partner, till ditt barn eller till din mamma.
Varför inte förgylla julen för någon och fyll i en bok att ge bort med det bästa om mottagaren.

Vattenmelonen

Bok av Marian Keyes
En bok med mycket igenkänning, du sitter och småler och hejar på den kvinnliga huvudkaraktären i boken. En riktigt "tjejig" bok som jag lätt kan läsa om och om igen.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.