Tijana Custovic

Användarprofil
Alltid lika uppskattad speciellt om man sätter ihop den själv och ger bort saker man vet att personen tycker om.

Män som hatar kvinnor

Bok av Stieg Larsson
Riktigt bra bok, ev av trilogin , mörk , rå och väldigt spännande. Jag kunde inte sluta läsa den. Men det finns dock en hel del våld och rekommenderas inte för känsliga personer.

Bok

Produkttyp

Använd bok som present

Jag brukar köpa barnböcker på second hand affärer, mina barn uppskattar verkligen att få bok i julklapp 😊
Den här boken är rolig läsning mina barn älskade dem. Vi har alla dessa böcker som tillhör den här serien. Den här boken rekommenderar jag varmt och även de andra Charlie böcker😊

Vakuumförpackare som present

Jättebra present för de som vill mina matsvinn och organisera bättre i frysen . Detta är ngt som jag själv skulle vilja få i julklapp.

Omgiven av idioter

Bok av Thomas Erikson
Jag är intresserad av människors olika beteenden och tyckte att boken var intressant på olika sätt. Sedan inser man hur komplex människan är och dess natur. Jag kan inte säga att jag köper teorin som Thomas Erikson beskriver helt och hållet men jag tror att man ändå kan ha nytta av teorins kunskap. Jag tror att man förstår lite mer hur olika vi är och hur svårt det kan vara att sätta sig in i den andra människans perspektiv. Och hur dessa olikheter kan göra att vi har svårt att förstå varandra eller samarbeta med varandra på en arbetsplats t.ex. Hur som helst tyckte jag att det var rolig läsning och kommer att läsa fler av hans böcker.

Gå på spa som present

Inte bra just för tillfället med tanke på pandemin. Vi har en anhörig som tillhör riskgrupp och vi har förfört inte kunnat använda vårt presentkort gå på spa som vi har fått i julklapp förra året . Vi kommer dock att köpa hudprodukter för den istället.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.