Jasmin

Användarprofil

Fotobok

Produkttyp

Fotobok som present

Tror det här är en av de finaste presenterna man kan få. Jag själv fick en fotobok av mina kompisar i födelsedagspresent, den var fylld med massor av våra favoritminnen o gick rakt in i hjärtat. Detta är perfekt för personer som smått ogillar digitala bilder, någon som gillar att bläddra i en bok o minnas tillbaka istället för att scrolla. Det är en present som man kommer ha livet ut och kunna kolla tillbaka på o minnas de stunderna som förevigats i en bild.

Ljuset vi inte ser

Bok av Anthony Doerr
Fick denna bok av en vän och visste direkt att jag skulle älska den. Otroligt fin berättelse om helt olika personer vars liv sammanflätas på ett sätt man inte kunnat förutspå.
Rekommenderar den starkt!

Bok

Produkttyp

Använd bok som present

En perfekt present att ge bort (och få) eftersom det blir väldigt personligt då man får tänka till vad personen skulle gilla att läsa. Det är ju extra fint om man ger bort sitt egna exemplar till någon som man tror skulle uppskatta samma böcker som en själv. Har fått många böcker i present genom åren och minns alltid personen jag fått den av när jag läser just deras bok.

Boktjuven

Bok av Markus Zusak
En av mina absoluta favoritböcker! Spännande, annorlunda, gripande, underbar är bara några ord som beskriver denna bok. Jag minns hur jag läste första sidan och blev helt tagen och tänkte "Va, är det Döden som berättar?", det var något så annorlunda och jag älskade det! Har läst den många gånger, kommer läsa den flera gånger och kommer aldrig tröttnar.
Om du inte läst den, gör det!

Tröja

Produkttyp

Tröja som present

Tröjor är den perfekta presenta eftersom man alltid behöver nya kläder och för att varje gång personen har på sig den tröjan kommer dem minnas dig :)

The Last Kiss Goodbye

Bok av Tasmina Perry
Älskar den här boken! Den är svår att lägga ifrån sig. Rekommenderar den för er som gillar romantiska böcker eller gillar Jojo Moyes böcker.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.