Amanda Sandelin

Användarprofil

600 mil till dig

Bok av Lovisa Wistrand
Mysig feelgood som ändå har ett djup och hanterar en hel del viktiga ämnen så som plikt till sin familj, lycka, livsval och givetvis kärlek. Måste man gå den vägen man valt, eller kan man ändra sig?

Sekten på Dimön

Bok av Mariette Lindstein
Så välskriven och spännande bok som är startskottet till en serie om denna sekt. Älskar allihopa och rekommenderar den varmt till alla. Så spännande att författaren inspireras av sina egna upplevelser.

Livet efter dig

Bok av Jojo Moyes
Så berörande och fint skriven historia. Kärleken är så fantastisk och hjärtskärande på samma gång och jag grät mig igenom stora delar av historien
Är så mysigt att lösa korsord samtidigt som man kanske lyssnar på en ljudbok eller en podcast! Man får hjärngympa och samtidigt lär sig nya saker!
Alltid fem stjärnor. Att kliva in i Harrys värld är som att komma hem. Magi, trollkarlar, gott mot ont och fantastiska relationer mellan karaktärerna, Harry Potter serien har allt man kan önska sig!
Hemma hos oss älskar vi hamburgare och använder oftast bara nötfärs. Sedan brukar vi variera lite vilka kryddor och så som vi väljer.

Prio ett

Bok av Emelie Schepp
Storyn är otroligt välgenomtänkt med en huvudkaraktär som verkligen balanserar mellan gott och ont hela tiden. Jag gillar verkligen att Jana inte tar någon skit och visar att oavsett vem man är så är livet inte svart och vitt. Det finns även en hel hög av sidokaraktärer som jag gillar mer och mer för varje bok. Morden är otroligt ruggiga och upplösningen såg jag inte komma förens mot slutet så det är också ett stort plus.

Pillowtalk med Peg & Penny

Podcast med Peg Parnevik och Penny Parnevik
Härliga systrarna peg och penny pratar om allt mellan himmel och jord med glimten i ögat. De är inte sena med att diskutera problematiska ämnen och hur de själva på olika sätt har påverkats eller påverkat andra på problematiska sätt vilket jag uppskattar. Helt enkelt en mycket värd podcast att lyssna på!

Folk med ångest

Bok av Fredrik Backman
Backman levererar ännu en gång med en fantastisk knasig historia som bjuder på en mängd skratt men även tårar. Hans sätt att skriva skapar otroligt engagemang och han belyser ämnen som är ack så viktiga!
Ett måste för den historieintresserade är denna podd då de täcker in de mesta man kan tänkas vara intresserad av på ett förbluffande sätt!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.