Alexandra Lindé Andersson

Användarprofil

Disney Infinity

Spel från 2013 utvecklat av Avalanche Software
Ett roligt spel för den familjen som älskar Disney och vill spela något tillsammans med sina barn på valfri spelkonsol.

Brandman Sam

TV-program från Mattel
Ett roligt och ganska givande barnprogram som har uppskattats mycket här hemma hos 2,5 åringen. Hennes favorit är givetvis Sam.

Astrid Lindgren

Bok av Maria Isabel Sanchez Vegara
En väldigt fin faktabok om vår allas älskade Astrid Lindgren.
Boken är rekommenderad för barn i åldrarna runt 3 upp till 6 men kan passa upp till 9 skulle jag våga påstå.
Illustrationerna är välgjorda och fina.

90 Day Fiancé

TV-program från Hulu
Ett ganska bra program där vi får följa amerikanare i jakten på att få hem sin stora kärlek till Usa.

Hennes ögon blå

Bok av Lisa Hågensen
Hennes ögon blå av Lisa Hågensen:

Om boken:

1671 anklagas en kvinna för häxeri. Hon fängslas och torteras, men lyckas rymma och ta sig hem till Lövaren. Ondskan hon utsatts för har dock lämnat djupa sår. 2011 far Raili till sitt torp i Lövaren. Hon ser fram emot lugnet, men någonting är fel. Vad är det för en galen mördare med onda krafter som jagar henne och kollegan Ylva? Raili & Ylva är en ruskig deckarserie med övernaturliga toner.

Vad jag tyckte om boken:

Jag påbörjade boken tidigare idag och blev färdig med den nu ikväll efter att ha kunnat läsa ostört i några timmar efter läggningen.

Den var spännande och olik andra thrillers som jag tidigare har läst vilket gjorde den lite bättre än väntat.
I normala fall brukar jag inte läsa så mycket böcker med övernaturlig handling och även om den lät lockande när den kom så var det först nu som jag var i rätt känsla för att läsa den vilket är viktigt för mig.

Handlingen var väldigt bra och inte förutsägbar som en del deckare kan vara. Att man har blandat in övernaturligt i en deckare var nytt för mig och det är inget överdrivet övernaturligt utan det kändes som historisk fakta som man har vävt in snyggt.

Läsa om händelser som händer mellan två olika tidsperioder var inget som gjorde att man tappade bort sig då det enligt min åsikt var snyggt uppdelat och väl genomtänkt.

Jag ser framemot att läsa nästa del när den kommer för jag måste bara veta vad som kommer att hända efter det spännande slutet.

Hennes ögon blå rekommenderar jag till er som gillar deckare och häxor/övernaturligt.

Har småbarn

Tips för den som...
Jag vill tipsa er som har småbarn om att använda er av sensorisk lek då detta är något som är väldigt omtyckt av min blivande 3 åring.
Familjen Bridgerton: En oväntad förälskelse av Julia Quinn.
Uppläst av Mirja Turestedt

Om boken:

Greve Anthony Bridgerton är partylejonet i Londons överklasskretsar som enligt ryktet aldrig kommer att gifta sig. Vad ingen ännu vet är att han nu har valt ut sin tillkommande. Men hennes rekorderliga syster tänker göra allt för att förhindra förlovningen.

Kort om vad jag tyckte om boken:

Detta är den fristående fortsättningen på boken En annorlunda allians i serien om familjen Bridgerton.

Denna delen är snäppet hetare än första delen och handlingen är inte helt oförutsägbar vilket i mitt fall gör en romance bok ännu bättre än om jag kan förutse det som ska hända.

En oväntad förälskelse bjöd även på en hel del skratt vilket aldrig är fel.

Gillar man böcker inom genren romance som utspelar sig förr i tiden (just denna bokserien utspelar sig under 1800-talet) tycker jag att man ska ge böckerna om familjen Bridgerton en chans :)

Nu ska jag sätta igång med tredje delen som heter En förtrollande hemlighet.

Bokens betyg: 5 av 5

#familjenbridgerton #enoväntadförälskelse #familjenbridgertonenoväntadförälskelse
#juliaquinn #mirjaturestedt #lovereads #bonnieraudio #kärleksroman #ljudbok #bridgerton #theviscountwholovedme #boktips # #audiobook #bokbloggare #bookstagram #bookblogger #instabook #bookgeek #booknerd #bookdragon #bookish #booklover #bokälskare #instabookish #lexiebookish
Ett bra spel som motiverar barn och vuxna till att vara ute och röra på sig. Bra spel för hela familjen när dem vuxna vill gå ut och gå så kan barnen röra på sig också.

Vaiana

Bok av Disney
En mysig bok att läsa tillsammans med sina barn även om man redan har sett filmen x-antal gånger. Helt klart en stor favorit här hemma.
Jag har alltid varit skeptisk till Sushi men sen provade jag Nigiri Sushi och älskade det. Har även provat med räkor och det var också gott.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.