Nina Fahlén

Användarprofil
Jag brukar inte tycka om polisserier, men den här har drabbat mig. Välspelat och äkta. Jag har fått förståelse för polisens svåra arbete och en ökad respekt för deras insats.
Jag vill tipsa om att ladda ner en app som ger dig koll på vad du äter. Det finns många olika, men jag gillar Lifesum. Den är gratis och lätt att använda. Du loggar allt du äter och appen räknar ut hur mycket du kan äta varje dag. Du lär dig snabbt vilka livsmedel som är bättre och sämre, och det gör det lättare att välja rätt!
Rekommenderas för den som vill äta hälsosamt

Hemmet

Bok av Mats Strandberg
Demens kan vara skrämmande, inte minst för omgivningen. Mats Strandberg har skrivit en otäck, fascinerande bok om vad som egentligen försiggår bakom de dimmiga ögonen på de gamla på ett demensboende... Fantastiska beskrivningar, oväntade vändningar. Läs!

Step

Aktivitet
Jag gillar egentligen inte att träna, men på ett step-pass känns det inte som om jag gör det. Fullt fokus ligger på att komma ihåg alla kombinationer, och när passet är slut är jag trött i benen och svetten rinner. Perfekt!
Majgull Axelsson levererar som vanligt en fin berättelse, där karaktärerna och deras relationer har större betydelse än dramatiska händelser. Bitvis svårt att hålla isär alla karaktärer och olika perspektiv, men hon hjälper läsaren med en lista på alla namn och deras relationer till varandra i början av boken. Oavsett vem du är kan du identifiera dig med någon av dem.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.