Alisa

Användarprofil

Grease

Film från 1978 regisserad av Randal Kleiser
Filmen är riktigt bra, och att det är en musikaldrama är ju en extra krydda. Det är en riktig pärla som man kan se hur många gånger som helst utan att man tröttnar.
Handlingen var så intressant och liknar ingen bok jag läst tidigare. Jag gillade verkligen Nora som huvudkaraktär och Mrs Elm. Midnattsbiblioteket tar också upp viktiga ämnen och den berör verkligen.

Den här boken borde verkligen alla läsa och jag rekommenderar den!

Kärleken

Bok av Helena Dahlgren
Det händer mycket i Kärleken, egentligen mycket mer än i Det nya livet. Jag tyckte om den första boken men den här andra boken är verkligen ett stort lyft. Här händer det saker, vi får följa med på kvinnosaksmöten och in i föreläsningssalar. Ellen utvecklas och blir en modigare kvinna.

Längtar efter den tredje boken om Ellen ska komma ut.

Raise Your Voice

Film från 2004 regisserad av Sean McNamara
Hilary Duff spelar rollen som Terri Fletcher, en tjej som älskar att sjunga och är och vill gå på en akademi skola för sångare. När personlig tragedi avbryter hennes stadiga liv, trotsar Terri sin fars önskningar och går i hemlighet iväg för att tillbringa en sommar på en akademi för scenkonst i Los Angeles.

Ärlighetsprojektet

Bok av Clare Pooley
En härligt varm och mysig feelgood bok med roliga karaktärer och oväntade vändningar. Språket i boken är bra skrivet och jag hade svårt att släppa taget om den.

Super Mario 64

Spel från 1996 utvecklat av Nintendo EAD
En riktigt klassiker. Spelade den jätte mycket när man var liten. Bra med olika nivåerna. Dels var lite svårare än andra men man älskar spelet ändå.

Candy Crush Saga

Spel från 2012 utvecklat av King
Spelet går ut på mål att man lyckas samla poäng genom att få bort så många godisbitar som möjligt, något som görs genom att få tre eller fler i rad efter varandra.

I början är det ganska enkelt och spelets svårighetsgraden blir högre ju längre man avancerar i spelet.

Spelet är svårt att lägga ifrån sig.

Det nya livet

Bok av Helena Dahlgren
Boken är lättläst roman som jag som jag hade svårt att släppa ifrån mig. Boken har en bra person och miljöbeskriving. Längtar att läsa dem andra böckerna i serien.

En av de bästa böcker jag har läst. Rekomenderar boken starkt till alla.
Serien följer tre systrar som får veta att de är häxor och får att de har magiska krafter. Genom serier kämpar systrarna mot onda krafter och demoner.

Älskar denna serien sedan jag var liten. En av mina absoluta favorit serier.

Goda grannar

Bok av Mattias Edvardsson
Boken är välskriven, intressant och spännande berättelse om ett grannskap där ingenting egentligen är så harmonisk och lugnt som det ser ut på ytan.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.