Malin Karlsson

Användarprofil

Bohemian Rhapsody

Film från 2018 regisserad av Bryan Singer och Dexter Fletcher
Väldigt bra film trots att jag inte hade någon relation till Queen tidigare. Ett måste att se och numera en av mina favoriter!

Giftmakerskan

Bok av Sarah Penner
Jag tyckte att denna bok var fantastisk, både språk och hur författaren väver in historien i nutid. Hoppas på en uppföljare!

Inte utan dig

Bok av Harlan Coben
Mycket bra bok och Coben lyckas som alltid binda ihop många lösa trådar till en spännande bok med en oväntad upplösning.

Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Film från 2004 regisserad av Nick Cassavetes
Jag har älskat denna film i många år och kan fortfarande inte se den utan tårar. En kärlekshistoria som är både fin och hemsk samtidigt. Rekommenderas att se för den som gillar kärleksfilmer!
Roligt spel som passar alla vuxna. Man behöver kunskap men också mycket tur med korten. Mycket som vi inte hade en aning om när det hände så blir roliga diskussioner!
Härlig feelgoodroman om svenska Charlotte som beger sig till England och lär känna människorna bakom en liten bokhandel hon ärvt, samtidigt som hon söker mer information om hennes familjehistoria. Älskar England och böcker så för mig var det en perfekt läsupplevelse!
Fantastiskt roligt spel som är beroendeframkallande. Avskräcks inte av den något krångliga beskrivningen, när ni väl kommer igång går det av bara farten att förstå reglerna.

Jag for ner till bror

Bok av Karin Smirnoff
En otrolig läsupplevelse som inte liknar något jag tidigare läst. Med ett fantastiskt språk skildrar författaren Jana Kippos på många sätt tragiska historia. Första boken i en serie av tre och definitivt läsvärd!
Spännande experiment där två personer gifter sig första gången de träffas. Rekommenderas om du gillar psykologi, relationer och reality.

Vingar av silver

Bok av Camilla Läckberg
Andra boken om Faye och dramat, hemligheterna och relationerna fortsätter. Definitivt läsvärd bok men starka kvinnor i fokus, även om jag personligen föredrar fjällbackaserien.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.