Linn Jonson

Användarprofil

Framåt

Film från 2020 regisserad av Dan Scanlon
En otroligt bra familjefilm! Den har en bra handling, med viktiga teman och är desutom väldigt fint gjord och "vacker" att se.

Breakfast Club

Film från 1985 regisserad av John Hughes
En klassiskt tonårsfilm. The breakfast club handlar om ett gäng olika high school-elever som spenderar en dags kvarsittning tillsammans. De skrattar, bråkar, dansar och röker gräs tillsammans. Det diskuteras om familjeförhållanden, grupptryck och att känna sig otrygg.
Det långdraget och inte allt för roligt spel. Om man får köpa de dyraste husen så har man praktiskt taget vinnit spelet. Spelar hellre något annat.

The Martian

Film från 2015 regisserad av Ridley Scott
En film som är bra regisserad av Scott. Den är rolig, samtidigt som den är spännande och gripande. Otrolig insats av Damon!

ursäkta

Podcast med Johanna Nordström och Edvin Törnblom
Johanna och Edvin är så roliga att man emellanåt gråter av skratt. Podden har ett otroligen högt tempo så jag kan inte lyssna på flera avsnitt i rad för att den är så intensiv.

Parks and Recreation

TV-program från NBCUniversal Television Distribution
Den rolig mockumentary med riktigt bra skådespelare som Amy Poehler, Chris Pratt och Adam Scott. I början störde jag mig lite på hut serien är inspelad. Den liknar the office och modern family.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.