Ida Engström

Användarprofil

Främlingen

Bok av Diana Gabaldon
Claire lever med sin man på 1940 talet och efter andra världskrigets slut åker till Skottland på semester. Där besöker hon en fornlämning med stenar och när hon för vid en av dem så slungas hon tillbaka till 1700 talets Skottland utan att först inse det.

The Conjuring

Film från 2013 regisserad av James Wan
En familj flyttar till ett hus med sin familj. Hemska saker börjar hända och de ber om hjälp av ett par som anser att huset måste rensas på andar.

The Sims Mobile

Spel från 2017 utvecklat av Maxis och Firemonkeys Studios m.fl.
Detta är The sims fast på mobilen. Du har ansvaret för en sims som du ska jobba med och komma ihåg deras behov. De behöver sömn mat och ett jobb.

Hay Day

Spel från 2012 utvecklat av Supercell
Ett roligt spel där du har en gård som du ska skörda vete bland annat på. Du har även djur som kossor och höns. Du spelar detta spel på mobilen och är beroende framkallande. Väldigt bra spel.

Outlander

TV-program från Netflix
En serie med mycket erotik och en spegling hur det såg ut på 1940 talet och 1700 talet i Skottland. Claire besöker Skottland med sin man på 1940 talet. Claire åker till en fornlämning med stenar och när hon rör en av dem så åker vi tillbaka till 1700 talets skottland.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.