Improbable Destinies

Bok av Jonathan Losos
Med livlig skrivning och tankeväckande, provocerande och skrämmande insikter presenterar Jonathan B. Losos Improbable Destinies. Denna bok presenterar läsaren till ett helt nytt perspektiv på vår existens och anledningarna till att jorden och människan ser ut som dem gör idag. En välskriven bok som utan tvekan förtjänar sina nomineringar och utmärkelser.
6 utgåvor
Välj utgåva
Improbable DestiniesEngelska - Inbunden
ISBN: 9780241201923
Improbable DestiniesEngelska - E-bok
ISBN: 9780241201947
Improbable DestiniesOkänt
ISBN: 9780399184932
Improbable Destinies : How Predictable is Evolution?Engelska - Pocket
ISBN: 9780141981192
Då och då släpps det en lysande bok som får oss att helt tänka om angående ett specifikt ämne. Jonathan B. Losos fascinerande, spännande och ögonöppnande bok Improbable Destinies är en sådan bok. Denna bok erbjuder en möjlighet för oss att fundera över människans utvecklingsprocess, de frågor som har drivit de senaste debatterna inom ämnet och i vilken utsträckning evolutionär biologi kan bekräftas genom experiment.

Biologen från Harvard University ställer två viktiga frågor i samband med detta litterära verk: Är evolutionen förutsägbar? Eller är evolutionen kontingent? Dessa frågor leder till fler frågor och fler svar; om processen med naturligt urval och anpassning sker långsamt över tid, som forskare traditionellt har trott, kan vi verkligen observera den och komma till pålitliga slutsatser?

Losos berättar i boken om hans egna experiment om naturens evolution och presenterar sina väldigt intressanta och än mer kontroversiella slutsatser. Improbable Destinies erbjuder läsaren ett helt nytt perspektiv på den värld vi lever i, vad vi kan förvänta oss i framtiden och anledningarna till det liv vi lever idag. Otroligt insiktsfull bok!