Äventyrliga klubben – Det stora skogsäventyret

Bok av Emma V Larsson

Vidar drömmer om att bli en stor äventyrare. På sin nioårsdag får han ett par vandringskängor och ett efterlängtat äventyr i present att tillsammans med familjen vandra i en nationalpark. Men den djupa urskogen gömmer många hemligheter och dagen blir mer äventyrlig än Vidar ens vågat drömma om.

Vem är det egentligen som spionerar på familjen och bara har fyra tår? Hur hjälper man en vilsen varg att hitta hem och vad är det för skumma typer som gömmer sig i trädens skuggor?

Mindre

Vidar drömmer om att bli en stor äventyrare. På sin nioårsdag får han ett par vandringskängor och ett efterlängtat äventyr i present att tillsammans med familjen vandra i en... Mer

3 utgåvor
Välj utgåva
Det stora skogsäventyretSvenska - Inbunden
ISBN: 9789175778662
Äventyrliga Klubben – Det stora skogsäventyretSvenska - E-bok
ISBN: 9789175778983
Det stora skogsäventyretSvenska - Ljudbok
ISBN: 9788726139112
Jag gillar boken! Den är lättläst och spännande. Jag gillar språket och enkelheten i det. Det är en bra nybörjarbok för ovana läsare. Det är stor text och den går fort fram och är spännande. Jag hade uppskattat denna bok när jag varit nybörjarläsare. Dels för att den är spännande och dels för den är lättläst. Jag gillar även att Vidar har en förebild inom äventyrandet, My Modig. Det tror jag barn uppskattar! Jag gillar den verkligen!