Tores traktorskola

Bok av Emelie Andrén
Tore älskar traktorer så mycket att han bestämt sig för att starta en traktorskola. Alla vill väl lära sig att köra traktor, tänker han och både korna och hönorna håller med. Han sätter in en annons i tidningen. Och elever kommer, alla kompisar runtomkring Tores gård dyker upp. Och tur är väl det, för när det blir snöoväder behövs allas samlade kraft för att ploga undan snön. En puttrig historia om fordonsälskare som hjälper varandra. Fristående fortsättning på Vägarbete och fordonstrubbel.
Alltid kul att läsa om en entusiast som vill dela med sig av sina kunskaper som Tore! Intressant samt lärorik för en som inte kan något om traktorer.

Alltid kul att lära sig nya saker och för min del är det här en perfekt nivå eftersom jag inte kan något om traktorer. Jag gillar verkligen Tores ambitioner att lära ut sitt intresse till ett antal unga elever. Både teoretiska kunskap och praktiska. 

Men Tore är inte vem som helst han är världsmästare inom en mycket speciell sport. Detta har hans elever fått reda på och försöker övertala honom att lära ut detta… Men icke!

En kul bok med intressant kunskap!