Majas lilla gröna

Bok av Lena Anderson
Fin presentförpackning med Lena Andersons klassiska trädgårdsbok Majas lilla gröna och dessutom spade och fröpåse. Boken är ingen vanlig trädgårdsbok, utan snarare en idé- och inspirationsbok som visar hur roligt det kan vara att arbeta i trädgården. Med spaden och fröna kan du själv odla Majas sockerärter. På bara några veckor har du en slingrande ärtväxt i landet eller på balkongen.
En trädgårdsbok för barn som med rim funderar på hur frön vet vad de ska bli och vad man kan göra med olika växter i trädgården.
Detta är en rolig bok om grönsaker som man kan hitta i trädgården och odla själv. Allt är på rim och består av små verser när man lär sig mer om de olika växterna. Bilderna är fina (och de tycker vi är det bästa med boken) och visar tydligt hur de olika växterna ser ut och det är roligt att se vad kaninen hittar på i de olika bilderna.
Perfekt bok att ta fram nu till våren när allt börjar växa och man själv kanske vill sätta ett frö eller två i en kruka att ha i fönstret, balkongen eller i trädgården.