De blå skorna

Linda Olsson
Det är så att min far gick bort nyligen. Och skorna var en del av det han lämnade efter sig. Och jag har som sagt aldrig sett dem förr. Det är ett par ljusblå mockaskor. Damskor. Storlek 36. Aldrig använda. Jag begriper inte var min far fått tag på dem. Eller vad han tänkt sig att jag skulle göra med dem. Novellix ger ut små, snygga böcker i vykortsstorlek med en novell per bok. Både klassiker och nyskrivet - allt ifrån Virginia Woolf till Håkan Nesser! Samtliga böcker med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellix-novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar. Stora läsupplevelser i ett litet format.
3 utgåvor
Välj utgåva
De blå skornaSvenska - Pocket
ISBN: 9789186847722
De blå skornaSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789186847937
De blå skornaSvenska - E-bok
ISBN: 9789186847821
Jag tycker boken var bra! Den är fin och lite sorglig. Huvudpersonen får inte veta så mycket om pappan och det är så mycket frågor, vilket är lite sorgligt. Men vilket slut! Det totalvände. Jag trodde inte det skulle sluta så. Den är väldigt fin och bra!
Jag tycker författaren har ett fint språk och jag gillar författarens tempo att skriva i. Jag tycker om den men det är inte den bästa bok jag läst men en av de bättre novellerna jag läst. Den är läsvärd så läs den om du gillar noveller!