Vad som än händer

No Matter What
Bok av Debi Gliori
En saga som varmt och roligt förklarar att en föräldrers kärlek till sina barn aldrig tar slut vad som än händer 'Briljant, som en diamant. ' Guardian ' En omedelbar barnboksklassiker. ' Independent on Sunday ' Som en stor kram.' The Times Jag älskar dig alltid, vad som än sker ... Vad som än sker? undrar Liten förvånat. Men tänk om Liten förvandlas till en björn ... eller en insekt ... eller till och med en farlig krokodil? Liten har många frågor om kärlek, och Stor lovar att kärleken aldrig tar slut. Vad som än sker är en varm, kärleksfull och oemotståndlig bok med roliga rim och underbara bilder och med svar på kluriga frågor.
Det här är en riktigt fin och söt barnbok som passar perfekt som nattsaga. Den tar upp att barnet är älskat vad den än skulle förvandlas till och den stora skulle ta hand om den. n och omtänksam.
Jättemysig barnbok! Vackra illustrationer med roliga djur som min dotter uppskattar. Bra flyt i texten med fina rim. Men framför allt jättefint budskap om en mors ovillkorliga kärlek till sitt barn.