Fuckboy : praktisk handbok i konsten att dejta

Bok av Cecilia Salamon
Detta är en kaxig, snygg, smart och rolig guide till nätdejting och dejtingapparna som totalt har revolutionerat dejtingkulturen skriven av Sveriges egen Carrie Bradshaw. Singelrevolutionen börjar här På några få år har dejtinglandskapets villkor ändrats radikalt. Med din perfect match ett par klick bort i telefonen har dejtandet aldrig varit mer tillgängligt eller lika accepterat. Samtidigt förblir allt fler singlar. Fuckboy Praktisk handbok i konsten att dejta är relationsexperten Cecilia Salamons uppgörelse med destruktiva dejtingmönster, fuckboys (du kommer snart att veta allt du behöver om dem) och seglivade myter om kärlek. Med personliga och professionella tips boostar Sveriges egen Carrie Bradshaw både dem som drömmer om en relation och dem som bara dejtar för skojs skull. Tillsammans med träffsäkra illustrationer av Louise Winblad, illustratören bakom "Hej hej vardag , utlovas underhållande igenkänningsläsning och nakna sanningar. Cecilia Salamon är journalist och uppvuxen i Stockholm. Hon har varit relationsexpert med egen spalt i flera olika magasin. Sedan 2014 arbetar hon för dejtingsajten HappyPancake där hon skriver om kärlek och relationer. Louise Winblad är illustratör och driver den populära bloggen Hejhej vardag. Hennes Instagramkonto med samma namn har runt 90.000 följare. Hon är aktuell med boken Mammaroll och Snippkontroll på annat förlag samt har tidigare gett ut serieboken Hej hej vardag.
Oj oj oj vilken bok att slå huvudet på spiken! Mitt dejtingliv i bokform. Suttit med ett konstant leende på läpparna; Klockrena illustrationer! Rekommenderas!

Nästan läskigt att läsa om sitt eget dejtingliv i en bok. Vissa saker är på pricken det man varit med om!
Att dejta är långt ifrån enkelt; första dejten kan vara Jättejobbig; men och andra sidan det kan andra, tredje och fjärde dejten också vara det. Beror helt på vem man ska träffa, vem du själv är och i vilken situation du/ni befinner Er i.

Här får man veta vad killen egentligen menar när han säger/skriver till dig (detta stämmer på pricken). Man får också lära sig om olika killtyper och vad dessa innebär (stämmer också...).

Det här är en rolig och som sagt klockrent beskrivning av mitt dejtingliv under många år. En bok jag allt ska ta en titt i när det blir dags för nästa dejt...

En bok jag varmt kan rekommendera och de underbara illustrationerna ger boken ett stort plus.