Hjärta av sten

Bok av Ingelin Angerborn
Innan vi flyttade hit var jag fullkomligt övertygad om att de döda aldrig någonsin var farliga. Att de aldrig någonsin ville något ont. Nu kände jag mig inte riktigt lika säker längre ... Nelli kan se andar. Det har hon kunnat sen hon var liten, och det är inget som brukar skrämma henne. Men när hon flyttar med sin mamma till ett gammalt hotell möter hon något nytt. Närvaron i det gamla huset är annorlunda. Mörk, stark och olycksbådande. Vem är det som söker kontakt? Och varför? Tillsammans med vännerna Bella, Hilding och Mårten upplever Nelli ett påsklov hon sent ska glömma. Andlöst spännande fristående fortsättning på mysrysarfavoriten Hjärta av damm.
3 utgåvor
Välj utgåva
Hjärta av stenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789129717365
Hjärta av stenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789129717389
Hjärta av stenSvenska - E-bok
ISBN: 9789129717372
Hjärta av sten handlar om Nelli, som alltid har kunnat se andar. Nelli har gjort det sedan hon har varit liten och det har aldrig varit något konstigt med det. När hon och hennes mamma flyttar till ett gammalt hotell, känner hon av andarna på ett annat sätt. Hon kan känna att det är mörk och olycksbådande magi i huset, istället för snälla andar. Vem söker kontakt? Kan det vara farligt? Tillsammans med hennes vänner försöker hon lösa detta mysterium.

Jag tyckte att boken var bra, den var spännande och spänningen höll i sig genom hela boken. Man ville hela tiden veta vad som skulle hända.