Deliver us from evil

Film från 2014 regisserad av Scott Derrickson

NY-polisen Ralph Sarchie och hans partner svarar på ett anrop om en misshandel. Ralph känner på sig att fallet är speciellt. Det är det också. Fallet visar sig vara relaterat till flera andra underliga fall i staden. När Ralph möter en demonutdrivare börjar han inse att det finns mörka krafter bakom fallen.

4 varianter
Välj variant
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Kvarnvideo
29 kr + 39 frakt
Ej verifierad butik
Deliver Us From Evil
29 kr
Deliver Us From Evil (Blu-ray)
99 kr
Base.com
~37 kr (3.29 GBP)okänd frakt
Ginza
49 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
365games.co.uk
~74 kr (6.49 GBP)+ 2.99 GBP frakt
Shop4world.com
~74 kr (6.49 GBP)+ 6.99 GBP frakt
Zavvi.com
~98 kr (9.49 EUR)+ 6.99 EUR frakt
Discshop
99 kr + 29 frakt
CDON
99 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 29 frakt
Coolshop
99 kr fri frakt
Denna moderna exorcistfilm utspelar sig i New York år 2013 och har regisserats av skräckmästaren Scott Derrickson.
Huvudrollsinnehavaren Eric Bana spelar en hårdkokt polis som inte tror på vare sig Gud eller det övernaturliga. När han blir involverad i ett antal märkliga fall som också är sammankopplade stöter han ihop med en katolsk präst spelad av Edgar Ramirez. Det visar sig att fallen är av det övernaturliga slaget och tillsammans börjar de jakten på att få bort de onda krafterna i staden.
Deliver Us from Evil är en välgjord film med allt en riktig skräckis ska innehålla. Här finns plötsliga moment som skrämmer vettet ur oss som tittare och religiös mysticism som ger krydda åt handlingen. Här finns karaktärer som misstror hela baletten och som har en älskad familj de vill skydda till varje pris, gärna med knytnävarna. Här utspelas rafflande kamper mellan det onda och det goda, och här sker utdrivningar av demoner på bästa tänkbara sätt.