Not Fade Away

Bok av Laurence Shames
Det är viktigare att leva fullt ut än att leva sitt liv i sorg, skräck och olycka. Peter Barton delar med sig av sitt livs historia som var fyllt med upptäckter, kärlek, lycka och skräck i samband med hans cancer. Denna bok och denna mans liv förändrar vårt perspektiv på både livet och döden.
3 utgåvor
Välj utgåva
Not Fade Away: A Short Life Well LivedEngelska - Pocket
ISBN: 9780060737313
Not Fade Away: A Short Life Well LivedInbunden
ISBN: 9781579546885
Not Fade Away: A Short Life Well LivedInbunden
ISBN: 9781402579257
Vissa människor är födda för att leda och avsedda att undervisa med exemplet att leva livet till fullo och stå inför döden med ärlighet och mod. Peter Barton var en sådan människa.

Driven av idealen som framkallade en generation blev han en överpresterande ”everyman”, en risktagare som visade andra vad som var möjligt. Som en framgångsrik trebarnsfader och lyckligt gift make ställdes han inför den tuffaste utmaningen av dem alla; döden. Han diagnostiserades med cancer. Men istället för att sluta leva så gjorde Peter den precisa motsatsen och en resa full av skräck, förundran och upptäckt föddes.

Med otydlig glädje och till och med överraskande humor så finner Not Fade Away en stark mening och tröst i Peter Bartons konfrontation med människans dödlighet. Bartons berättelse adresserar universella hopp och rädsla och omdefinierar den heroiska uppgiften att söka klarhet i smärta, genom att bryta igenom en personlig tro och uppnå ett inre lugn efter mycket djärva och uppriktiga frågesättningar.

Detta är en väldigt kraftfull bok fylld med skratt och tårar. Ett inspirerande verk om en mans vars liv har potentialen att förändra vår syn på både livet och döden. Ett måste att läsa!