Children of the Land

Bok av Marcelo Hernandez Castillo
Children of the Land belyser den verkliga historien om en invandrares situation och fungerar som ett vittne till kraften av hopp. När Castillo var ett litet barn deporterades hans fader från USA. Hans mamma motstår att följa sin kränkande och våldsamma man och försöker istället bygga upp ett nytt liv med sina barn.
3 utgåvor
Välj utgåva
Children of the LandEngelska - Inbunden
ISBN: 9780062825599
Children of the LandEngelska - E-bok
ISBN: 9780062825605
Children of the Land (Compact Disc)Okänt
ISBN: 9781094105369
Children of the Land är Marcelo Castillos kraftulla, poetiskt skrivna memoar som fokuserar på livet som invandrare och både sorgen och lyckan som kommer med ett sådant liv.

Resorna över gränsen som upprepats så många gånger inom hans egna familj är en gammal saga. Utan dokument korsade han som barn öknen för att nå Kalifornien. Tillfälligt blind från all stress följde han sin familj hand i hand mot ett helt nytt liv, om de bara kunde överleva flykten. Castillo berättar vad flykten över gränsen verkligen betyder för de fattiga familjer i Mexiko som hoppas kunna hitta ett bättre liv på andra sidan gränsen, även om det betyder att samhället de landar i aldrig riktigt kommer att välkomna dem in…