USA:s alla presidenter

Bok av Karin Henriksson
"USA:s alla presidenter : från Washington till Trump" är en bok om samtliga amerikanska presidenter. Boken är full av fakta om samtliga 44 presidenter, från Washington år 1776 till Trump idag. Utöver information, kuriosa och bilder på presidenterna ger boken även en inblick i det politiska spelet bakom kulisserna i den amerikanska politiken.
"USA:s alla presidenter : från Washington till Trump" är en bok om amerikansk politik skriven av Karin Henriksson. USA har totalt haft 44 presidenter sedan år 1776 när landet blev självständigt. Denna bok porträtterar samtliga presidenter, från George Washington till dagens Donald Trump.

Denna bok är relativt lättläst och passar perfekt för den som vill ha en överblick över USA:s presidenter. Här finns det information, bilder, skandaler och mycket mer. Boken ger även en bredare förståelse över den amerikanska politiken och de mekanismer bakom denna stormakt. Boken är full av anekdoter och fakta och det märks verkligen att författaren kan sitt ämne. Den är mycket läsvärd och passar perfekt som uppslagsverk över USA:s presidenter.