Sov så gott, kompis

Bok av Louise Björnlund
Det är läggdags för Grodan Flynner och hans kompisar. Giraffen Stina pussar Flynner godnatt för att därefter upptäcka att det lyser från kylskåpet. vem kan ha öppnat det? Och vem är det som gömmer sig under en pannkaka? När Stina slutligen sagt godnatt till alla sina kompisar lägger hon sig ner för att sova. Strax kryper Fiffi intill henne. Det känns tryggt och varmt. Det här är fjärde boken i serien om Grodan Flynner där barn får uppleva situationer de lätt kan relatera till. Längst bak i boken finns förslag på frågor att samtala kring. En barnbok skriven med pedagogisk eftertanke.
Att komma till ro och sova är inte alltid enkelt. Men om man sover tillsammans med sina bästa vänner och drömmer om saker man tycker om då blir det kanske lite lättare? En mysig bok om när grodan Flynner och hans vänner skulle försöka sova.

Grodan Flynner är en groda med flera vänner som förstår hans svårigheter att sova trots att han egentligen är väldigt trött. Han är inte ensam bland vännerna att tycka så utan de gör de flesta av dem visar det sig.

En fint illustrerad barnbok om att inte kunna somna så enkelt fast man egentligen är väldigt trött!