De kallar mig bög

Bok av David Zaar
I flera år blev jag kränkt på grund av min bisexualitet och jag fick dagligen utstå diverse skällsord från människor i min omgivning. Det var inte lätt att växa upp i en småstad utan någon som helst möjlighet att någonsin kunna vara anonym. En dag satt jag i hallen med en kniv mot min handled, men jag skar inte. De som kränkte mig skulle inte få vinna, jag skulle visa att jag var starkare än dem. Jag har fått arbeta hårt för det jag velat uppnå och för att nå mina mål och visioner. Målet var att flytta till Stockholm och göra mig en karriär. Jag ville visa de som utsatte mig för kränkningar att jag minsann skulle lyckas med mina mål i livet. Det är där jag befinner mig nu. Jag har lyckats. Välkommen att följa med på min resa.
En stark bok där författaren David zaar verkligen bjuder på sig själv och berättar öppet sitt liv och sina erfarenheter.
Han beskriver problemet med att bo i en småstad och inte vara hetrosexuell men också drömmen om att lyckas. Vi får många bra tips hur man kan bli egen företagare och jag tycker att det är en bra bok som väcker många tankar.