Ingenting är heligt

Sacred
Bok av Dennis Lehane
Desiree Stone, en ung, sorgedrabbad kvinna, har försvunnit utan spår. Detsamma har hänt den detektiv som anlitades för att hitta henne. En mängd pengar saknas likaså. I Florida finns en sekt där svar om Desirees öde kan finnas. Hennes far, miljardären Trevor Stone, är desperat. Han ser bara en möjlighet som kan hjälpa honom att finna dottern, privatdetektiverna Patrick Kenzie och Angela Gennaro. Under hot tvingas Kenzie och Gennaro att anta uppdraget, trots att de på förhand ser dödsfällan. De sätter sina egna liv på spel i ett landskap där lögnen och korruptionen omger dem, och där ingenting är heligt.Ännu en fenomenalt skickligt sammanvävd thriller från maestro Lehane.
Tredje boken i serien om privatdetektiverna Kenzie och Gennaro.

En ung kvinna, dottern till miljardären Trevor Stone, försvinner och Kenzie och Gennaro inleder under tvång sökandet efter Desiree. De inser snart att ingenting är som det synes vara.

Mitt i allt det vardagliga och detektivernas känslor för varandra får läsaren en stor dos av onda män, advokater, sektmedlemmar, skenande bilar, korsförhör, våld och mord. En deckare fylld av action och där ingen går att lita på.

Boken kan läsas fristående!

* En drink före kriget
* Mörker, ta min hand
* Ingenting är heligt
* Gone, Baby, Gone
* Svart nåd
* En mörk välsignelse