Världens bästa cykelvägar

Epic Bike Rides of the World
Lonely Planet
Denna bok från Lonely Planet guidar till världens 200 bästa cykelvägar. Här finns många av de klassiska vägarna i Frankrike, Italien och England och även mer okända rutter genom Mongoliet, Tasmanien och Patagonien. Det finns rutter för alla nivåer, från nybörjare till professionella cyklister samt till barnfamiljer. Guideboken innehåller även praktiska tips för varje rutt.
4 utgåvor
Välj utgåva
Världens bästa cykelvägarSvenska - Pocket
ISBN: 9789163615511
Epic Bike Rides of the WorldEngelska - Inbunden
ISBN: 9781760340834
Epic Bike Rides of the WorldEngelska - Pocket
ISBN: 9781788683036
Epic bike rides of the world
ISBN: 9781760341879
Denna guidebok är ett absolut måste för alla som gillar cykling! Oavsett om du letar efter en härlig tur som passar småbarnsfamiljen eller en fysiskt krävande rutt för en person så kommer du garanterat att hitta vad du letar efter i denna bok. Här listas 200 av de bästa cykelvägarna i världen. Här finns många klassiska rutter i Spanien, Portugal, Italien och Frankrike, till exempel sträckor som är en del av Tour de France. Boken innehåller såklart även många mer okända vägar, bland annat i Mongoliet och Patagonien. Här finns något för alla nivåer och preferenser.

Jag gillar verkligen att denna guidebok har fler bilder än vad Lonely Planets guideböcker vanligtvis har. En av de främsta anledningarna till varför man åker på en cykelresa är just de storslagna naturupplevelserna.