Inte mitt problem

Bok av Lisa Westerlund
Amalia är mellanbarnet som försökt hävda sig i sin karriär som lett till att hon blev en terapeut. Till slut får hon en uppenbarelse, det är inte hon som är problemet utan alla andra. Hon tar sin vän Filippa till hjälp för att utföra ett experiment i form av övervakad tvångsbehandling på fyra personer som tror att de ska få bo på en lyxig spaanläggning på Gotland.
En bok som började väldigt spretigt i mitt tycke men som sedan kröp innanför skinnet och jag ville verkligen veta vad som hände huvudpersonerna.Det är en bok som legat cirka ett halvår i min att-läsa-hög.

Boken utspelar sig på en kursgård Bara Jag på Gotland.De fyra personerna Nina,Linn,Elias och Carl har åkt dit eftersom de tror att de vunnit en spa-resa.Istället kommer de att utsättas för en rätt brutal och oetisk terapiform.

Alla konfronteras de med sina demoner och i slutet har de ändå förändrats till det positivare.

Boken får mig att fundera på hur många så kallade spa och hälsogårdar som befinner sig lite på en gråskala mot oetiskt och olagligt.

Språket är helt ok och karaktärerna kanske blev lite väl stereotypa för att kunna passa in i handlingen.Ok underhållningsroman som skulle kunna vara delvis sanning!