Astrid Lindgren

Bok av María Isabel Sánches Vegara
LÄR KÄNNA EN FÖRFATTARE SOM GENOM SITT LIVSVERK BLIVIT IKONISK FÖR SIN TID Genom otaliga älskade berättelser som illustrerats och filmatiserats världen över, känner vi henne som vår mest folkkära svenska barnboksförfattare. Här möter vi Astrid Lindgren som brann för berättandet och fantasin och kom att inspirera barn i generationer med sina unika, knasiga och handlingskraftiga karaktärer.   SMÅ MÄNNISKOR, STORA DRÖMMAR Den oemotståndliga bästsäljarserien utökas med tre banbrytande författare. Små människor, stora drömmar är unikt illustrerade böcker om inspirerande kreatörer, forskare och andra förebilder. De brukar passa barn i åldern 3-7 år.  
Älskade Astrid! En bok som berättar om hur Astrid hittar kärleken till berättelsen som leder till en av vår världs största barnboksförfattare.

Vi får följa med Astrid Lindgren från att hon var barn tills hon blev en världsberömd författare. Hon levde ett långt liv och hade det inte alla gånger så lätt som det verkade när man ser tillbaka på hennes författarekarriär. 

En Fantastisk författare som skapade många oförglömliga verk och som hjälpt många barn genom sina levnadsår.