Arvet

Bok av Tom Savage
Tom Savage hör man ganska sällan talas om men han är i alla fall en författare från USA, närmare exakt New York.

Han skriver mestadels deckare och thrillers och det är inte konstigt att han är duktig på deckare och thrillers, för han har arbetat deltid i världens äldsta deckarbokhandel, Murder Ink.

"Arvet" som handlar om Holly Smith, hennes liv förändras över en natt när hon får veta att hon är adopterad och att hon genom sin biologiske far tillhör en av de mäktigaste familjerna i USA.

Hon kan bli arvtagerska till en enorm förmögenhet och till det berömda herresätet, Randall Hill.

När hon hämtat sig från den chockartade nyheten känner hon att hon vill veta mer om varför hon har lämnats bort. Men familjehistorien är kantad av tragedier och ond bråd död.

Hollys föräldrars äktenskap var ökänt, rikemanssonen och balettflickan skapade skandaler med sina gräl och otrohetsaffärer. När Hollys mor sköt sin man och fälldes för mord blev ingen förvånad och Hollys mor hamnade i fängelse, där Holly föddes. Varken modern eller familjen Randall ville behålla barnet och Holly blev i hemlighet bortadopterad.

Men tjugo år efter mordet är situationen en annan.......Holly är genom ett testamente utsedd till enda arvinge till familjen enorma förmögenhet och en advokat letar upp Holly för att föra henne till Randall Hall.

Holly ser fram emot att bo på det vackra herresätet och ser fram emot att lära känna sin nya familj.

Men det blir inte som hon tänkt sig, allt står inte rätt till och någon vill henne illa......

Ja, denna boken är mycket spännande från början till slut. Jag rekommenderar er att läsa den.

Den är en riktig bladvändare!

Jag gillade den mycket, men slutet på boken var mycket oväntat. Det är det enda som jag vill avslöja här och nu.......