Lilla spöket Laban, #10

Laban och Labolinas jul

Bok av Inger Sandberg och Lasse Sandberg
Det är lucia, men Labolina vill att det ska vara julafton. Genast! Lilla Spöket Labans busiga lillasyster är jättebra på att härma alla möjliga ljud. Hon är också bra på att vända upp och ned på spökfamiljen, som bor i slottet Gomorronsols källare. Ingen får en lugn stund! Lilla Spöket Laban och hans lillasyster Labolina är barnbokskaraktärer som passar de allra minsta. Nu ges pekböckerna om dem ut på nytt i lite större format och med ny design. Utges hösten 2017: Kommer snart, sa Laban och Labolina Laban och Labolinas jul Sedan tidigare i samma serie: Lilla Spöket Laban får en lillasyster Labolinas snubbeldag
Hög igenkänning för Labolinas känsla om julen! Älskar illustrationerna som betytt så Mycket för mig i min barndom.

Alla känner väl igen känslan att man längtar Så mycket till julafton att man bara vill trolla bort alla dagarna innan för att det ska gå snabbare… Labolina försöker men det funkar inte riktigt och det trots att Labolina är ett spöke.

Vi får följa samtlig av slottet Morgonsols inneboende under deras julförberedelser. Labolinas fundering är dock om det kommer komma någon tomte eller inte? Svaret bli… En trippel!?!