Mitt år

Bok av Louise Eriksson
Med denna bok kan du sammanfatta året som varit och titta framåt mot det nya. Med listor, frågor och vägledningar kan du enkelt börja reflektera över vad du upplevt och vad du planerar i framtiden. Skriv ner alla minnen och låt dessa uppfylla dina drömmar. Boken består av två delar. I första delen får du en överblick om föregående år. I andra delen gäller det dina framtida mål.
Året 2020 är väl ett år som någon av oss sent kommer glömma. Men med denna bok får du lite hjälp på traven med att komma ihåg hur du kände medan du var inne i det. Vilket kan vara spännande att läsa om något år.
Men det bästa med boken är ändå att du faktiskt får möjlighet att se framåt, kanske tom känna lite optimism. 2021, vad önskar du av det? Ska du njuta av att besöka dina äldre släktingar? Gå på konserter? Faktiskt göra sånt som du tänkt du vill göra (innan pandemin) men inte tagit dig tid/råd till och som du nu inte fått pga rådande situation. Med denna bok får du möjlighet att få ner dina tankar och mål på papper.
Perfekt bok att köpa till dig själv eller till en vän.