En enhörning till jul

The Christmas unicorn
Bok av Anna Currey
Det är bara några få dagar kvar till julafton när Milly och hennes mamma åker till morfar. Men på kvällen kan Milly inte somna. Hon sätter sig upp i sängen och tittar ut över skogen och de månbelysta vita fälten. Plötsligt kommer en enhörning försiktigt trampande över den gnistrande snön, rakt in i morfars trädgård. Milly välkomnar den nyfikna enhörningen in i huset, och plötsligt är Millys värld fylld av den magi, vänskap och glädje som hon har hoppats på och längtat efter. Denna underbart illustrerade bok är en rar och hjärtevärmande historia för alla som tror på julens magi. En vackert skriven och illustrerad bok Publishing News Fina, realistiska illustrationer med en touch av magi The Children s Bookseller
En bok full av magiska illustrationer! Väldigt julig och härlig känsla genom hela boken.

Vi får träffa Milly som bor hos sin morfar tillsammans med sin mamma; pappan har liovat att komma dit så fort han bara kan men Milly saknar hon Väldigt mycket!

Men mitt i saknaden får hon träffa Florian; han är en enhörning och blir hennes speciella julvän. Han gör att hon står ut med saknaden efter pappan.
Men sen händer något som förändrar allt!

En mysig berättelse i juletid!